petersweter Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Docela zajimava hopsacka, ze screenu mi to primominalo muj veeelmi oblibeny titul Heart of darkness-http://bonusweb.idnes.cz/heart-of-darkness-8211-poznej-a-bojuj-dtc-/Clanek.aspx?c=A010529_heartofdarknessps_bw Ale jedna se o to takovou originalni hru, kde pomoci kouzelneho fixu muzete ruzne upravovat prostredi hry...Obcas je to pokus/omyl ale na relax dobry... http://www.ign.com/articles/2013/12/24/max-the-curse-of-brotherhood-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 vynikajici hra, muzu jen doporucit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Narazil jsem na info, že by tato hra měla být ode dneška v Games with Gold na XBone společně s Halo: Spartan Assault. Podařilo se vám někomu je zdarma získat? Asi je k tomu zapotřebí UK/US profil? Na mém CZ profilu co sdílím s X360 je mám možnost pouze zakoupit, nevidím že by byly zdarma. Jinak zpráva o tom, že Games with Gold se přenáší i na XOne mě teda potěšila :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekret Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Stejny problém.taky nevim jestli to pujde v cr. Doplnuji - na webu jsem zahledl ze by 9.6 mel byt update xone.takze mozna pak bude pristupna games with gold. Ms zatim jen oznamil ze games with gold pro xone spusti v červnu ale tusim ze nikde nebyl uveden presny den. Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem dekret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Tak hry jsou uz ke stazeni zdarma a jde i stahnout na cz uctu co mam z x360. Cekalo se na update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekret Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Potvrzuji. Po dnesnim updatu je možnost vyuziti games with gold.hru jsem vyhledal v menu xone a je tam get free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Jj potvrzuji a už jsem ji vyzkoušel. Celkem originální s tou tužkou. Občas to ale bude o nervy, tak vyzkousim kvalitu ovladače, když poletí o stěnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekret Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Me ta hra chytla.nektery pasaze jsou celkem tezky.celkove super plosinovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.