mendlik18 Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Co si myslíte o téhle hře od českého studia Warhorse zasazené v české lokalitě v období husitských válek? Obrovský úspěch na kickstarteru ,kde vybrali 35 mil. ,- .Dle mne by to mohlo vít veliký úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Myslím, že to bude mít úspěch. Zezačátku jsem tomu nevěnoval moc pozornost, ale ve svých videích mě D.Vávra přesvědčil a přišpěl jsem mu. V Naší zemi to má celkem těžké s tímto podnikáním. Stát by to mohl dotovat, bude se to vyvážet do celého světa. Hlavně že stát dotuje Troškovi komedie, které nepřekročí Československé hranice. Dneska o tom psali na Eurogameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 I já přispěl koupí earl edice, sice jsem utratil skoro 2,5tisice ani nevím za co ale rozhodne Danovi věřím ze to bude prostě pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Březen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 I přes drobné potíže s platbou jsem přispěl na kickstarteru sty dolary a ta hra je tak krásná a má před sebou ještě dva roky vychytávek ,no doufejme ,že i okolí Evropy a především zámoří zaujme tato RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Tak po tom, co jsem propásnul kickstarter, jsem si konečně koupil baron edici a získal tak přístup do alfy. Zatím spokojenost, těším se na to, jak si s tím naši kluci poradí, docela jim věřím a samozřejmě držím palce. Koho by to zajímalo, tady je mých prvních 30 minut z hraní Kingdom Come: Deliverance ve verzi alfa 0.3 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) Omlouvám se za double post, snad to tak nebude bráno, protože ten předchozí příspěvek je starý více než měsíc. Právě vyšel nový hodně velký update 0.4, který ukazovali novinářům na E3 a od včera je dostupný i pro backery. Tak jsem opět nahrál první pohled (prvních 30 minut). Hratelná oblast je 4x větší, je přidaný soubojový systém, jízda na koni, nové questy, nové npc, zbroj a první verze lipsincu a spousta dalšího. A detailnější pohled na soubojový systém: Upraveno Červenec 5, 2015 uživatelem Molda22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Červenec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2015 Soubojový systém je fakt brutální, už se těším až budu mít stroj na kterém to rozjedu :-D Ale jinak dle mého názoru, další hra na kterou může být Česká herní komunita velmi, ale velmi pyšná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 jj, jsem rád, že zase po nějaké době budeme mít českou hru, která opravdu udělá díru do světa a nůžeme být na ni hrdí. Zvláště když se bude odehrávat u nás. Mají sice před sebou ještě dost práce, ale základ mají solidní. Jinak koho by to zajímalo, tady jsou ještě další dva díly mého podrobnějšího představení alfy 0.4: Quest kde se musím pokusit pomoci zraněnému vojákovi z vypáleného statku: A tady je takový menší průvodce nově přidanou vesnicí Mrchojedy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 No musím fakt uznat, že tato hra bude pecka - už se těším na full verzi - kéž by to už bylo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Může někdo sem dát odkaz na počítat co je pro to nejlepší?A zároven nejlevnější?Rovnou na ukázku nikoliv jako reklamu,ale prostě aby si člověk udělal představu na čem bude běhat PERFEKTNĚ uplně na zapnuté maximální detaily v téhle hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KCD Odesláno Březen 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2023 Co myslíte, jak to mají promyšleno V KCD 2, že se bude moct vybírat z male, female a child charakteru? Co myslíte, jak to mají promyšleno V KCD 2, že se bude moct vybírat z male, female a child charakteru? https://ibb.co/4Rgm5xW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.