Jump to content

Kingdom come : Deliverance

mendlik18
 Share

Recommended Posts

Myslím, že to bude mít úspěch. Zezačátku jsem tomu nevěnoval moc pozornost, ale ve svých videích mě D.Vávra přesvědčil a přišpěl jsem mu.

V Naší zemi to má celkem těžké s tímto podnikáním. Stát by to mohl dotovat, bude se to vyvážet do celého světa. Hlavně že stát dotuje Troškovi komedie, které nepřekročí Československé hranice.

Dneska o tom psali na Eurogameru.

• 1 year later...

Tak po tom, co jsem propásnul kickstarter, jsem si konečně koupil baron edici a získal tak přístup do alfy. Zatím spokojenost, těším se na to, jak si s tím naši kluci poradí, docela jim věřím a samozřejmě držím palce.

Koho by to zajímalo, tady je mých prvních 30 minut z hraní Kingdom Come: Deliverance ve verzi alfa 0.3 :

• 4 weeks later...

Omlouvám se za double post, snad to tak nebude bráno, protože ten předchozí příspěvek je starý více než měsíc. Právě vyšel nový hodně velký update 0.4, který ukazovali novinářům na E3 a od včera je dostupný i pro backery. Tak jsem opět nahrál první pohled (prvních 30 minut). Hratelná oblast je 4x větší, je přidaný soubojový systém, jízda na koni, nové questy, nové npc, zbroj a první verze lipsincu a spousta dalšího.

A detailnější pohled na soubojový systém:

Edited by Molda22

jj, jsem rád, že zase po nějaké době budeme mít českou hru, která opravdu udělá díru do světa a nůžeme být na ni hrdí. Zvláště když se bude odehrávat u nás. Mají sice před sebou ještě dost práce, ale základ mají solidní.

Jinak koho by to zajímalo, tady jsou ještě další dva díly mého podrobnějšího představení alfy 0.4:

Quest kde se musím pokusit pomoci zraněnému vojákovi z vypáleného statku:

A tady je takový menší průvodce nově přidanou vesnicí Mrchojedy :D

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 6 years later...