ToxximCZ Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Zdravím koupil jsem nový notebook bez OS a z HDD 1TB tak mi známi nainstaloval Windows 7 a HDD mi ukazuje že Místní disk © má max kapacitu 13,5 GB :cry: i když tam by měla být 1TB . Prosím poraď te co bych měl dělat ? aby tam bylo tolik kolik má. :cry::(:cry: Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem ToxximCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 7, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Zdravím, v prvé řadě nechci být neslušný, ale nejdřív bych si po sobě přečetl to, co píšu, co se gramatiky týče. Každopádně k tvému problému: Nemáš náhodou disk rozdělený na více částí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToxximCZ Odesláno Březen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Pardon za gramatiku a disk není rozdělen na více častí je tam jen to © :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.