ToxximCZ Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 (edited) Zdravím koupil jsem nový notebook bez OS a z HDD 1TB tak mi známi nainstaloval Windows 7 a HDD mi ukazuje že Místní disk © má max kapacitu 13,5 GB :cry: i když tam by měla být 1TB . Prosím poraď te co bych měl dělat ? aby tam bylo tolik kolik má. :cry::(:cry: Edited March 7, 2014 by ToxximCZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted March 7, 2014 Junior Moderators Report Share Posted March 7, 2014 Zdravím, v prvé řadě nechci být neslušný, ale nejdřív bych si po sobě přečetl to, co píšu, co se gramatiky týče. Každopádně k tvému problému: Nemáš náhodou disk rozdělený na více částí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToxximCZ Posted March 7, 2014 Author Report Share Posted March 7, 2014 Pardon za gramatiku a disk není rozdělen na více častí je tam jen to © :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts