k55uns54 Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 zdravím, mám problém.. Xbox mám již asi rok, starší kupovaný a nebyl s ním vůbec žadný problém. Nechal jsem si udělat RGH a xbox stále běžel bez problému asi měsíc, ale po nainstalováni GTA V a odehrání několika hodin mi začala hra zamrzat. nejdříve jen u GTA a u ostatních her jel v pohodě, později se začala přidávat jedna hra po druhé až dokud nezačal zamrzat i v menu. Někdy pouze zamrzne, jindy zamrzne s tím, že se uplně rozhodí celý obraz. Nechal jsem si xbox opravit (přeinstalování dashboardu) a vyzkoušel jsem to na GTA V opět. zase jelo vše jak mělo, ale po 2 a pul hodinách hraní opět stejná chyba a opět už i v menu zamrza. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Zdravím, jakou revizi Xboxu máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k55uns54 Odesláno Březen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Revize je trinity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.