mariobbros Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Ahoj lidi mám dotaz mám v Xboxu flash ale starší tuším LT 2 chtěl bych Xko updatnout a nahrát nový flash jde to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Ahoj, ano, můžeš si nechat Xbox přeflashovat na nejnovější verzi (LT+ 3.0 nebo LTU) a pak můžeš Xbox updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariobbros Odesláno Březen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Podotýkám že to chcu dělat doma bez firmy nebo tak takže jak tam dám ten flash de to z usb a pak tam hodím update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 10, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Reflash není jednoduchá záležitost a rozhodně to nefunguje tak, že si dáš na flashku update a je hotovo. Proto taky reflash dělají regulérní flasheři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariobbros Odesláno Březen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 A mohu se zeptat co je na to třeba měl bych tu ještě třeba sata kabely Id kabely abych to třeba zapnul do pc a flashnl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 11, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Nepotřebuješ jen SATA a IDE kabely (které jsou navíc do IDE disků, ty Xbox 360 ani nemá), potřebuješ k tomu i speciální hardware od firmy Xecuter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariobbros Odesláno Březen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Jaký HW já jsem viděl na YT že to dělal byl tam odkaz na LT+3 ale měl tam nějaké zařízení takže se to dělá přes sata a nějaký program bylo by třeba možno že by si mi pomohl pře Team Viewer nebo skype? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 11, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Řeknu ti to znovu: Pokud jsi flashování nikdy nedělal a jen koukal na YouTube video, nepouštěj se do toho. Neříkám, že bys to nezvládl, jen říkám, že velice pravděpodobně nemáš potřebné znalosti. Já bych ti poradit nedokázal, protože to taky neumím, každopádně vím, že jen Team Viewer by nestačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Jaký HW já jsem viděl na YT že to dělal byl tam odkaz na LT+3 ale měl tam nějaké zařízení takže se to dělá přes sata a nějaký program bylo by třeba možno že by si mi pomohl pře Team Viewer nebo skype? Ano, lze toto (reflash) udělat sám doma, je potřeba mít SATA řadič v PC a SW Jungle Flasher, podstatné je mít vyčtenou zálohu DVD klíče, třeba od předchozího flashera, bez něj neuděláš nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.