hexal Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Dobrý deň, chcem sa z vas spytať ako updatnuť dashboard bez toho aby mi premazalo flash. Za odpoveď Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Flash maže jen přechod z 12625 a nižší verze na libovolnou vyšší verzi. Žádná další aktualizace to už nedělala.Jeslti máš 12625 a nižší, o flash přijdeš.Jestli seš už na novější než 12625 můžeš vesele updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 A updatuj přes flash disk :D Je to bezpečnější :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hexal Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 treba mi flash disk ked mam verziu 2.0.16537 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Nevím ja nikdy neupdatoval :D Ale tak co sem četl tak všichni píšou přes flashku :D A mám stejnou verzi Dashboardu a hraju hry jako je COD:Ghost a BF4 a update to nechtělo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hexal
Dobrý deň, chcem sa z vas spytať ako updatnuť dashboard bez toho aby mi premazalo flash.
Za odpoveď Ďakujem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.