Guest Anonymous Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2006 ''The PSP version of Oblivion is very different game'' ajajajaj.... Citovat
Glaedrrr Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2006 me na oblivionu nejvic stve ze se tam srovnavaj monstra podle vasi urovne a ten svet je az prehnane velkej celkove me to vubec nebavi :twisted: raci bych byl kdyby na psp vysla naka lepsi parba z pc jako treba Diablo Citovat
Glutton Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2006 No Diablo tam přece v podstatě je. Utold Legens 1 a 2. Teď hraju jedničku a přijde mi to vpodsttě totožný. Nenašel jsem tam snad žádnej výraznej rozdíl. Naopak příběhově propracovaný RPG s velkou volností na PSP hodně chybí. Tak to snad Oblivion napraví. Citovat
Glaedrrr Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2006 No Diablo tam přece v podstatě je. Utold Legens 1 a 2. Teď hraju jedničku a přijde mi to vpodsttě totožný. Nenašel jsem tam snad žádnej výraznej rozdíl.Naopak příběhově propracovaný RPG s velkou volností na PSP hodně chybí. Tak to snad Oblivion napraví. me na psp chyby Heroes :cry: :cry: :cry: Citovat
houznak Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2006 jj to me taky ale mohl by nekdo nak skusit rozebehnnout treba 2 heroes Citovat
Pizzadox Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2006 hele tady jsem nasel info v cestine: http://www.hrej.cz/clanky/preview/brany-oblivionu-se-opet-otviraji/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.