the edge Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) nechtěli by jste si pujčovat sloty s hrama? podmínkou by mělo byt nějaký počet kladných hodnoceni navrhuju 10-15 kladných hodnoceni. jsou 2 možnosti jak to uskutečnit za prvé hru za hru co znamená že pokut budu chtít já něco od vás tak musím dát hru kterou budete chtít a nebo za druhé to necháme volně že si bude moct každý půjčit jakou hru bude chtít,ale na oplatku bude muset dát pro kohokoli své hry, takže by to vypadalo tak že by každý kdo by se tohoto půjčování chtěl účastnit musel dát k dispozici minimálně jednu hru každému kdo by o ni projevil zájem,vypadalo by to tak že by Pepa řekl že si chce ode mě půjčit tu a tu hru a já bych mu ji uvolnil třeba na 14 dnů a já bych mohl řict třeba Kláře že od ní chci zase něco jiného,bylo by to hodně o důvěře,tak nevím jestli by to fungovalo. edit tak jsem to trošku upravil,dost často píšu z ps3 internetu a tam nejsou háčky a čárky. Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem the edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 to by nebyl spatny napad a jako dalsi podminku bych dal urcity pocet prispevku, aby si tu nekdo jen nedaval hodnoceni treba musi mit 100 prispevku a vice jak 10 kladnych hodnoceni PS: nabidka je s mekym i :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) Dobrý nápad, ale zapracoval bych na gramatice, v tom příspěvku aby se prase vyznalo... manous:Ty poučuješ a přitom napíšeš "mekym" místo měkkým :-D Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Tak ja jsem tohle nedavno rozjel s hrou Dante's Inferno, kterou uz nehraji a ani nema cenu ji dal prodat. Ja jsem jen pujcoval, par nutnych podminek nastavil a ozval se jen jeden, asi to kvuli te hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Duben 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) tak vidím že moc velký zájem by o to nebyl,tak dám první nabýdku pújčím darksiders 2 a pay day 2 hry jsou na 2 účtech tak mužu půjčit třeba jen jednu. rád bych si zahrál diablo 3,splinter cell blacklist, metal gear solid ground zeroes,south park ale i jine,své hry jsem ochotný pujčit člověku co má aspon 10 kladných hodnocení a 100 příspěvků(a samozdřejmě hru o kterou mám zájem) a můžem se domluvit na 14 dnech až 1 měsíci. Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem the edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Tak se take pridavam, pujcovani her je vyborny napad. Nabizim Dark Siders 2, Fifa 12, Sporty Champions 1+2. Rad bych si zahral treba Far Cry 1. Pujcovani slotu dle domluvy. Odesláno pomocí Samsung Galaxy Note 3 prostřednictvím Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 Tak sa pridam tiez,poziciam hry Crysis 3, Gta V hry su zvlast na uctoch Zahral by som si Diablo 3 Podmienka aspon 10 kladnych hodnoteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Duben 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 tak darksider 2 uz nemam ale muzu pujcit krom toho pay day 2 i metal gear solid ground zeroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1gallo Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 ahojte, ja sa rad pridam mam COD GHOST plus season pass. tak ak by niekto rad za nieco na cca 1 mesiac vymenil tak napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nabízím na zapůjčení Battlefield 4. Jelikož ale tuto hru prodávám, nevím, na jak dlouho. Rád bych si zahrál Assassins Creed 4 nebo NfS Rivals. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Červen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 pay day 2 jsem vyměnil a ted místo něj můžu půjčit battlefield 4 + ještě ten metal gera solid ground zeroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 mam tu na pujceni AC4 (CZ) chci GT6 (CZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.