WHITE-CZ Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Ahoj všem, poslední dobou je tady nějak mrtvo. Co hrajete na PSP (1000,2000,3000,GO) v roce 2014 ? Já pořád při staru Flatout, GTA, F1 2009. Neberte to jako spam ale snažím se o rozjetí diskuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Vetšinou na něm hraju hry z PS1 a sem tam GTA,NHL07 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Březen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Jaké hraješ PS1 hry ? Klidně se víc rozepiš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Resident evil 1 až 3, Gran turismo, Tekkena atd PSP používám spíše jako emulátor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Březen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Pravda je že moc her už není. Je to škoda protože PSP je i po letech super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 No, kdybych neměl na horní části displaye černou čáru od křupnutí, špatně mačkající se X a O a vyšší rozlišení (Oproti mobilu s 800x480 co už je teď taky bída je to jako pěst na oko :D) tak bych si rád zahrál GTAčka, Gran Turismo, Flatout, Motorstorm, ModNation Racers, PS1 tituly a další. Kdybych měl silnější mobil tak bych si to mohl zahrát i přes emulátor PPSSPP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 No, kdybych neměl na horní části displaye černou čáru od křupnutí, špatně mačkající se X a O a vyšší rozlišení (Oproti mobilu s 800x480 co už je teď taky bída je to jako pěst na oko :D) tak bych si rád zahrál GTAčka, Gran Turismo, Flatout, Motorstorm, ModNation Racers, PS1 tituly a další. Kdybych měl silnější mobil tak bych si to mohl zahrát i přes emulátor PPSSPP :D To raději ne... Ani Xperia Z to nezvládá a hlavně je to hrozně nehratelný z pohledu ovladatelnosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dexter 01 Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Ja si obšas ešte zahrám Flatout alebo Chrono cross ale ten už asi nikdy nedohrám... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crash2000 Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 já hraju hodně gta chinatown wars a jetpack joyride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 ja sem rozjel znova Patapon a konecne se treba dostanu i k dalsim dilum. Sem tam zkusim Lord of Arcana a tedka se pokousim stahnout nakou pouzitelnou prelozeno verzi Monster hunter 3 ale casu malo seznam dlouhej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Hraju na nem take hry z ps1,ale z 90% na nem parim vsechny druhy emulatoru od c64 po segu,nintendo apod a vracim se diky nim o 25 roku zpet:-D Jinak hry jako takove co vysli na psp me nikdy moc nebrali;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Killzone Liberation a FIFA 14...nic víc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Já se rád vracím ke Killzone Liberation, Socom 1, 2, 3 a Tactical Strike. Teď se chystám na Medievila a GTA Chinatown Wars. Jinak se divim, že mě stále PSP baví. Po koupi iPadu, 3DSka a Vity jsem ho odhodil a teď se k němu vracím víc a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Wow super že to tu žije :) a já teď na PSP hraju asi po skoro až roční pauze Tekkena,Pokemony (z emulatoru GBA ), Metal Gear Solid,Dantes Inferno,Monster Hunter .... pořád mě to dost baví :) Hlavně ty pokemoni ..... :D Odehrál sem je už na Pc několikrát i na mobilu a ted se k nim vracím na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Pište pište :) Ať to tu žije :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 To raději ne... Ani Xperia Z to nezvládá a hlavně je to hrozně nehratelný z pohledu ovladatelnosti :D I Sony Xperia go, utahla v klidu ePSXe, hrál jsem na to vikings norse by norsewest, po Xperia go jsem měl Xperia t a na něm to bylo o kousek lepší (lepší ovládání - větší displej) a o z1 co mám teď, to je asi zbytečný psát. Ale asi záleží na konkrétní hře, já hrál pouze ten vikings... F, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 (upraveno) Jinak na psp go mám rozehrany už X let Tomb raider 1 (ps one) a už několikrát sem dohrál hi octane - zná někdo? E: teď ještě koukám Crusader no remorse Assasins creed bloodlines Rayman Abes odysee Mahjong artifacts E2 motorstorm arctic taky Upraveno Červenec 2, 2014 uživatelem filom3n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Hraju Asphalt Urban GT FlatOut Head On Killzone Liberation Split Second Velocity SSX on tour a plno dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 To já teď sjíždím Theme Hospital, ale už sem v předposlední levelu, tak za chvíli končím. Pak přemýšlím nad Tomb Raider Anniversary a hlavně nad Dead Head Fred, to vypadá celkem zajímavě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazo1468628231 Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Pořídil jsem si PSP 3004 BP teprve nedávno cca týden zpět zkusil jsem pár her přímo pro psp a nakonec skončil u psx her. Gran Turismo 1,2 a pro psp GT Tomb Raider Driver Medal of Honor NFS: Shift jsem si zatim moc nezkusil tak sem zvědav jake to na pspčku bude Pokud víte o nějaké dobré závodní nebo akční hře, tak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Po dlohé době jsem zase zapl PSP a první co jsem si musel stáhnout je z ps 1 Matt Hoffman's pro BMX, fakt doporučuji :) ale jinak nesmí chybět God of War!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Já hraju pořád,a i v posteli na filmy.Vím že už toto překonali chytré telefony ale mě to psp docela pořád baví.Také ho používám v autě k autorádiu.Jinak hry asi jako píšete klasiky , GTA,Flat out,SSX, Jinak musím se přiklonit,že poslední dobou jedu hodně her z PS1,je tam jen problém že nejlepší hry jsou často na 2cd a některé konverze jsou problém.Věřím,že se na konverzích či remacích dalo dost vytěžit ale nikdo toho nevyužil,a ted už se na PSP kašle :( Ten naposled jsem hrál IN Cold Blood a Broken Sword,ale mám problém s těma dvoudiskama nejde to prostě přehazovat :( Ale třeba Metal Gear mi jde. Matt hofmans BMX je super hra,ale osobně se cítím že hraju pořad tony hawka ze skatem :D Jako kola doporučuji více Dave Mirra freestyle BMX.Jinak pokud baví kola tak doporučuji MTX mototrax s Travisem Pastranou,to je hodně zábavná hra,hlavně znalce FMX potěší :) No vida chtěl jsem stručně odpovědět a zas jsem si ulétl na slohovce :D Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem holub gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudewolff Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Já Need For Speed Shift a Assasina;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheIcicle Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Zrovna mám na PSP emulator NDS a GBA a z GBA her tam mám - Metroid, Wario land 4, mario land, asi 4 pokemony, castlevania. NDS jen castlevania. Pak PS1 hry - Resident evil, Castlevania, Diablo 1. PSP hry - GoW, Manhunt 2, Corpse party ( ^^ anime fanda ) GTA a Tekken 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Poradi nekdo ? Resim jak co nejlevneji dostat na velkou obrazovku stare hry z emulatoru co hraji na psp. V uvahu pripada vic variant , pripojit notas , pripadne koupit flashnute wii.Napadlo me propojit psp pres kabel do tv. Mam ale docela velkou tv , 160 cm plazmu a nedokazu si predstavit jak to na ni bude vypadat a nechci za kabel vyhodit 500 korun zbytecne. Poradi nekdo ? Pak mam jeste ps2 , ale nedokazal jsem na pametovku dostat tu aplikaci co dokaze spouste homebrew aplikace:-( ,resp. dostal jsem ji tam ale nefungoval ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.