Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No, kdybych neměl na horní části displaye černou čáru od křupnutí, špatně mačkající se X a O a vyšší rozlišení (Oproti mobilu s 800x480 co už je teď taky bída je to jako pěst na oko :D) tak bych si rád zahrál GTAčka, Gran Turismo, Flatout, Motorstorm, ModNation Racers, PS1 tituly a další. Kdybych měl silnější mobil tak bych si to mohl zahrát i přes emulátor PPSSPP :D

Odesláno
No, kdybych neměl na horní části displaye černou čáru od křupnutí, špatně mačkající se X a O a vyšší rozlišení (Oproti mobilu s 800x480 co už je teď taky bída je to jako pěst na oko :D) tak bych si rád zahrál GTAčka, Gran Turismo, Flatout, Motorstorm, ModNation Racers, PS1 tituly a další. Kdybych měl silnější mobil tak bych si to mohl zahrát i přes emulátor PPSSPP :D

To raději ne... Ani Xperia Z to nezvládá a hlavně je to hrozně nehratelný z pohledu ovladatelnosti :D

• 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno
To raději ne... Ani Xperia Z to nezvládá a hlavně je to hrozně nehratelný z pohledu ovladatelnosti :D

I Sony Xperia go, utahla v klidu ePSXe, hrál jsem na to vikings norse by norsewest, po Xperia go jsem měl Xperia t a na něm to bylo o kousek lepší (lepší ovládání - větší displej) a o z1 co mám teď, to je asi zbytečný psát. Ale asi záleží na konkrétní hře, já hrál pouze ten vikings...

F,

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Pořídil jsem si PSP 3004 BP teprve nedávno cca týden zpět zkusil jsem pár her přímo pro psp a nakonec skončil u psx her.

Gran Turismo 1,2 a pro psp GT

Tomb Raider

Driver

Medal of Honor

NFS: Shift jsem si zatim moc nezkusil tak sem zvědav jake to na pspčku bude

Pokud víte o nějaké dobré závodní nebo akční hře, tak dejte vědět.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno (upraveno)

Já hraju pořád,a i v posteli na filmy.Vím že už toto překonali chytré telefony ale mě to psp docela pořád baví.Také ho používám v autě k autorádiu.Jinak hry asi jako píšete klasiky , GTA,Flat out,SSX,

Jinak musím se přiklonit,že poslední dobou jedu hodně her z PS1,je tam jen problém že nejlepší hry jsou často na 2cd a některé konverze jsou problém.Věřím,že se na konverzích či remacích dalo dost vytěžit ale nikdo toho nevyužil,a ted už se na PSP kašle :( Ten naposled jsem hrál IN Cold Blood a Broken Sword,ale mám problém s těma dvoudiskama nejde to prostě přehazovat :( Ale třeba Metal Gear mi jde.

Matt hofmans BMX je super hra,ale osobně se cítím že hraju pořad tony hawka ze skatem :D Jako kola doporučuji více Dave Mirra freestyle BMX.Jinak pokud baví kola tak doporučuji MTX mototrax s Travisem Pastranou,to je hodně zábavná hra,hlavně znalce FMX potěší :)

No vida chtěl jsem stručně odpovědět a zas jsem si ulétl na slohovce :D

Upraveno uživatelem holub
gramatika
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...
Odesláno

Poradi nekdo ?

Resim jak co nejlevneji dostat na velkou obrazovku stare hry z emulatoru co hraji na psp.

V uvahu pripada vic variant , pripojit notas , pripadne koupit flashnute wii.Napadlo me propojit psp pres kabel do tv.

Mam ale docela velkou tv , 160 cm plazmu a nedokazu si predstavit jak to na ni bude vypadat a nechci za kabel vyhodit 500 korun zbytecne.

Poradi nekdo ?

Pak mam jeste ps2 , ale nedokazal jsem na pametovku dostat tu aplikaci co dokaze spouste homebrew aplikace:-( ,resp. dostal jsem ji tam ale nefungoval ;-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu