Tenebrae Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Zdravim mam zasadni otazku ale asi je to kravina, moje FC co ted mam na 3dsku se da presunout na xlko? Kamaradu fccka jdou to vim ale moje vlastni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 ano preš transfer systém v nastavení se ti přesune naprosto všecko co máš na svém "starém 3DS" do nového XL ze začátku jsem se toho taky obával a proste jsem mel trach o ztrátu dat.. ale o nic nepřijdeš.. v tomto připade se ale ptom vymažou naprosto všchna data ve starém 3DS a to se zformátuje ..bude prostě jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Březen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Takze i moje FC se odtamtud vymaze a presune na novou konzolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 ano.. musíš mít ale doma wi-fi připojení a konzole dostatečně u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Březen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Ok dekuju moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tenebrae
Zdravim mam zasadni otazku ale asi je to kravina, moje FC co ted mam na 3dsku se da presunout na xlko? Kamaradu fccka jdou to vim ale moje vlastni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.