Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Zdar, nasel jsem v Tescu made in japan konzoli,ale nezda se mi to. Na krabici je made in china a pres to je nalepena nalepka made in japan. Jak to tedy je? Je to jen falsifikat? Diky pisu z mobilu,sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 V tescu budou mít určitě falsifikáty.... Jinak v tescu bych nekoupil nic jiného než potraviny a to je už někdy i na pováženou. Nedej bože elektroniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Spis hledam neco objektivniho nez takovyhle subjektivni nazor... Jinak nalepku japan meli i v BSComu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 nehledal bych v tom vědu: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-v-evrope-bude-zrejme-made-in-japan-177501 stačí trocha googlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 sovel: Asi jsem slepý, ale na můj dotaz tam odpověď není. A na googlu jsem hledal hodinu. Bez hledání bych se ani neptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Spis hledam neco objektivniho nez takovyhle subjektivni nazor... Co na tom hledáš objektivního? Pokud tě to tak zajímá, tak zajdi na informace v Testu nebo napiš na podporu, nebo myslíš že tady půlka fóra pracuje v tescu? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Chováš se jak retard. Jen jsem chtěl zkušenost někoho, kdo to třeba má.Logicky. Nechtěl jsem troubu, co napíše, že v tescu by nekoupil nic jiného než potraviny. Nejde o tesco, ale o tu nálepku!Viděl jsem ji ve více obchodech, proto mě to zajímá. V tescu jsem se ptal, tam mi to neřekli, nevědí to.Prostě jim to tak přišlo. A na SONY podporu budu psát jako poslední, protože odepisujou za tejden a nemám na to takovou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 (upraveno) A na SONY podporu budu psát jako poslední, protože odepisujou za tejden a nemám na to takovou dobu. Tak se raději zeptáš na console fóru, kde pracuje 80% uživatelů v Sony a odpoví ti do jedné hodiny. Tvoje starosti bych chtěl mít, jde vidět že jsi ješte nepoznal, co je život, když máš čas, řešit takové věci. :cheesygrin: Upraveno Březen 21, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 (upraveno) Sháním někoho, kdo mi poradí a řekne svou zkušenost, ne týpka, co se nudí. Ptal jsem se na otázku a ty jsi mi jen řekl, že bys v tescu koupil sotva potraviny. Díky za tvůj opravdu úžasný názor. Prosím o další lidi, ale ne týpky,co se nuděj a nakupují potraviny. Díky To víš, nechci mít čínskou konzoli, ale Japonskou. To není o tom, že jsem nepoznal život, ale o tom, že chci potencionálně kvalitnější výrobek, ale to ty zřejmě nechápeš, nepoznal jsi, co je život, když máš čas, psát takové kraviny. Upraveno Březen 21, 2014 uživatelem Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rekwon1 Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 To je samotná konzole s ovladačem,nebo nějakej bundle ? Neni důležitý co je na krabici ,ale co je na konzoli ,další věc je ta že mezi Japan a China není rozdíl ,je jedno jestli to složej šikmáči co mluvěj Japonsky nebo Čínsky. Nikde se nepíše že by jedna nebo druhá verze byla poruchovější ,poruchovost je zanedbatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Rekwon : přesně tak, je to úplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 sovel: Asi jsem slepý, ale na můj dotaz tam odpověď není. A na googlu jsem hledal hodinu. Bez hledání bych se ani neptal... promiň ale otázka zněla ,,Zdar, nasel jsem v Tescu made in japan konzoli,ale nezda se mi to. Na krabici je made in china a pres to je nalepena nalepka made in japan. Jak to tedy je? Je to jen falsifikat?,, ve článku je jasně psáno, že evropské verze jsou made in Japan, sice je tam zřejmě ale fotky a to co jsi viděl mluví za vše. BTW falsifikát PS4?? to snad ne ... tedy odpověď = ne není to falsum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 falsifikát té nálepky, logicky... no víš, ono když je na krabici made in china a přelepeno made in japan a na konzolistoj je fotka se štítkem made in japan, tak kdo se v tom má vyznat?Je lepší se zeptat. Jenže tady tě za otázku každej vyjebe nebo ztrapní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Tak v tescu tě nepodvedou, kdybys to kupoval na parkovišti před tescem tak to možná jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rekwon1 Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Samotné konzole byly Japan ,když to byl Bundel ,tak to byla China ,takže nějaká kachna že Evropské konzole jsou Japan je nesmysl. Pokud nevěříš tomu co je na krabici ,tak se podívej co je na konzoli ,když chceš jen Japan. Jediný co se řešilo bylo to že některý uživatelé měly konzoli hlučnou ,ale bylo to tak půl na půl někdo měl Japan ,někdo China ,někdo psal že když mu konzoli vyměnily Japan za China ,tak byla konečně tichá ,tak si potom vyber co je potenciálně kvalitnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fejtas Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Tak mi to nakonec nedalo a zašel jsem tady u nás do Tesca,kde mám známého v oddělení elektra.Měli tam PS4 s nálepkou made in Japan.Krabici jsme rozbalili a na štítku bylo opravdu made in Japan. Tak snad jsem Ti trošku pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WHITE-CZ Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Tak se raději zeptáš na console fóru, kde pracuje 80% uživatelů v Sony a odpoví ti do jedné hodiny. Tvoje starosti bych chtěl mít, jde vidět že jsi ješte nepoznal, co je život, když máš čas, řešit takové věci. :cheesygrin: Rád si hraješ na chytráčka že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 No celé tohle téma je absurdní... jako by se dala PS4 falsifikovat tak aby v ní byl PS4 OS a šly na to poštět hry, maximálně tak ta pixla :D.. nejsou to tenisky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Ja spis myslel to, jestli ta made in japan nalepka neni flasifikovana, protoze jsem to hledal hodinu na netu a nic takoveho jsem nenasel. Nemyslim falsifikat ps4,logicky, i ♥♥♥♥♥a to napadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tiger
Zdar, nasel jsem v Tescu made in japan konzoli,ale nezda se mi to. Na krabici je made in china a pres to je nalepena nalepka made in japan. Jak to tedy je? Je to jen falsifikat? Diky
pisu z mobilu,sorry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.