rulezzzor Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 caute, chtel bych se Vas zeptat jake mate baterky v ovladacich a jak dlouho vam vydrzi, nedavno jsem koupil nejake varty 2500 mAh a po 8 hodinach byli kaput, pak mam na srovnani energizer a ty snad drzi druhy tyden, jak je to mozne ?:X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Kup si Charge Kit a máš vystaráno :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Já používanám obyč a ty vydrží cca týden. Záleží jak používám headset. Chargé kit je na tom jak s výdrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Já pořídil dobíjecí Sanyo eneloop 2450 mAh a na jedno nabití drží zatím 14 dní hraní tak +-1h denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rulezzzor Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 tak musim uznat ze moje 2500mAh uz vydrzi podstatne dele taky musim rict ze tak tyden a 3/4h pouzivani, je to pecka ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Eneloop 2000mAH, 1800 nabijecich cyklu. vydrzi 14dni 2-3tydny, 2-3hodiny hrani/den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Musím se přidat, mám recyko+ nabíjecí už rok a půl, 1000 cyklů podle výrobce, 2000mAH, ze začátku vydržely 30 hodin bez vibrací, teď polovinu a nebyly ani drahé, dá se koupit kus za 50kč.Byl to i vítěz nějakého testu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Ja hraji uplne bez baterek mam 2,5m prodluzovaci kabel usb a v nem klasicky nabijeci na mobil micro usb ktery pripojim k ovladaci. A pokud mate dobijeci baterky tak kabelem od mobilu si je muzete i dobit a nemusite kupovat zadny kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Jak dlouho vam vydrzi play and charge baterka? Me tak pouze 6 hodin... Lze nabijet nabijeci baterky primo v ovladaci? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Proc bys nabijel nabijeci baterky primo v ovladaci, kdyz vetsinou jsou v baleni s nabijeckou 4 kusy baterek? Na 2 hrajes, 2 mas nabity do rezervy. Jak dojde stava, tak je prohodis, hned dobijes, a mas zas rezervu. nechapu proc potrebujes spekulovat a neco nabijet v ovladaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.