Junior Moderators spenat Odesláno Březen 28, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 (upraveno) Zdravím vás u další možnosti, jak získat nějakou hru zdarma, konkrétně nyní na Originu. Každých několik dní bude EA v rámci akce "On The House (na účet podniku)" rozdávat hry zdarma a já vás zde budu co nejdřív informovat o dalších hrách, které se v této akci vyskytnou. Jak na to? Jednoduše vyhledáte v Origin obchodě hru, která se bude pro tuto chvíli vyskytovat zdarma (nebo klikněte na obrázek hry níže) a "zakoupíte" ji. Jakmile jí přiřadíte na svůj Origin účet, zůstane vám hra navždy. Hra zdarma pro tuto chvíli: Peggle | Datum konce této hry zdarma: ?. července 28.3. - Dead Space 08.5. - Plants vs. Zombies 28.5. - Battlefield 3 17.6. - Peggle Upraveno Červen 20, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 8, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Nová "On The House" hra - Plants vs. Zombies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Známej mi o tom dával vědět tak jsem hned sosal Origin. Ten soft mi na kompu celej blbnul a neustále mi to padalo :D tak jsem s tím ztratil nerva a vykašlal se na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 28, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 A máme tu další pecku, tentokrát se Origin celkem vytáhl a přináší nám Battlefield 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Jaké hry byly? Jsem asi prošvihl něco. Teď tam je Peggle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Moje chyba, opraveno a nahozeno Peggle :) Hry, které byly "On The House" najdeš v prvním postu pod kolonkou "Historie rozdávaných her" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Jojo, na to jsem koukal. Jsem myslel, jestli jich nebylo právě víc. Tak jsem rád že zatím takhle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Je tam už jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.