morri21 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 vsetko funguje na 100%, az na to ze ked spustim nejaku hru tak sa mi obraz zmensi asi o 1/4....a rozlisenie je len 420p, aj ked TV podporuje az do 1080i....neviem preco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 protože PSP větší rozlišení ve hrách nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 protože PSP větší rozlišení ve hrách nepodporuje kua není to na ho*no????????? xD kua asi si kabel nekupim xD EDIT: sony su fakt k*i ... kdyby to daly normál max rozlišení + možnost antialyas...(nebo jak se tomu nadava xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 a to teraz budem len take malicke vidiet na tv omg...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 neřikej mi že si čekal kvalitu PS3 :roll: kdyby se to roztahlo tak by to ani nebylo pěkný .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 neřikej mi že si čekal kvalitu PS3 :roll: kdyby se to roztahlo tak by to ani nebylo pěkný .... no ale když se na to budeš dívat zdálky tak to není špatný ale když musíš být přilepený n obrazovce tak to je take na ho*no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Prosinec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 je to dost ostre na tv, ked je to taketo male, ale aj tak by to mohlo radsej natiahnut...ak niekto pride nato ako to spravit tak napiste, lebo toto sa mi nepaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 je to dost ostre na tv, ked je to taketo male, ale aj tak by to mohlo radsej natiahnut...ak niekto pride nato ako to spravit tak napiste, lebo toto sa mi nepaci... tak to zoomni na tv ne? xD máš zoom na svojí tv snad... xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Takze chlapy , tady je vase reseni na hrani her v psp slim na 1080p http://www.playcentrum.cz/xcm-1080p-vga-box-psp-slim-467101.htm uz jsem to videl v chodu osobne a dost dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 takto mi to zobrazuje jj zoom mam, ale to mi nedokaze zvacsit o vela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Chci se jen zeptat dnes jsem zkousel zapojit kabel do tv na scart, takze nebylo zaplych vsech 5 konektoru, ale jen 3 obraz jsem nahodil, ale byl cernobilej? Je to TV SONY Trinitron, ktera uz podporuje NTSC. Samozrejmne PSP bude pripojeni k jine TV SAMSUNG LCD, ktere ma vsechny konektory, ale proste se chci jen zeptat, proc kdyz jsem rozjel obraz tak to jde cernobile......diky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Chci se jen zeptat dnes jsem zkousel zapojit kabel do tv na scart, takze nebylo zaplych vsech 5 konektoru, ale jen 3 obraz jsem nahodil, ale byl cernobilej? Je to TV SONY Trinitron, ktera uz podporuje NTSC. Samozrejmne PSP bude pripojeni k jine TV SAMSUNG LCD, ktere ma vsechny konektory, ale proste se chci jen zeptat, proc kdyz jsem rozjel obraz tak to jde cernobile......diky za odpovedi. Neni to nahodou tim, ze ten kabel ma oddelene tri zakladni barvy, kazdou na vlastni cinch? (cervena, zelena, modra). Kdyz je nezapojis vsechny, tak ti to proste barevne nikdy nepujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 kua není to na ho*no????????? xD kua asi si kabel nekupim xDEDIT: sony su fakt k*i ... kdyby to daly normál max rozlišení + možnost antialyas...(nebo jak se tomu nadava xD) to co pises je blbost ... antialiasing by ani nesel ... pac grafiku propocitava psp a ne televize :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
morri21
vsetko funguje na 100%, az na to ze ked spustim nejaku hru tak sa mi obraz zmensi asi o 1/4....a rozlisenie je len 420p, aj ked TV podporuje az do 1080i....neviem preco...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts