onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 No to je stupidita,uz me to rozciluje Citovat
Hankeyy Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Nevím je to lehký,já jsem to udělal všechno na jeden pokus,musíš chytře volit questy při té redukci obyvatel a je to hračka . . . Citovat
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 No ale v dnech se posouvam vzdy po jedne hre ne? Jako jeden den po jedne hre...neda se to nejak urychlit? Citovat
Hankeyy Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Nn ,bohužel nejde . . . Je to na dlouho no ! Citovat
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 No ale.v kuse se to teda delat nemusi ne?... Me se.predtim totiz kousla konzole.. Citovat
Hankeyy Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Musíš dohrát jeden klan a pak druhej ,což je 12 a 12 týdnů,v kuse musíš přežít těch 12 týdnů a pak jedeš od znova za druhej klan . Je to dlouho ale tuším že týden 6,8,10,12 máš ukoly kde je 100 % riziko ztráty populace tam si prostě jenom musíš dávat bacha co si vybíráš za ukoly . Ještě ti poradím ať si držíš celkovou populaci hodně nizko např max 30 lidí,dost ti to ulehčí hru pokud nejsi dobrej hráč tak tohle ukrmíš i s mizernýma výsledkama takovou malou skupinku . . . Citovat
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Diky za rady akorat netusim jak drzet tu populaci nizko...to mam castejc umirat nebo jak jako... Citovat
san andreas Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Kdo bych chtel zahrat tak si me pridejte francouz123 Citovat
ecik Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 Zdravim, prohledal jsem vsechny weby zabivajici se coverama ke hram a nikde jsem nenasel cover na TLOU remastered. Mohl by mi nejaky vlastnik TLOU naskenovat cover a nekam ho upnout? Dale by me zajimala vec ohledne trofeji. Momentalne hraji new game plus na survival. Jsem uz na konci a vim, ze neposbiram vsechny sbiratelne veci. Daji se pak chybejici veci posbirat pouze prehranim urcite kapitoly (zjistim si v ktere kapitole se chybejici vec nachazi) a nebo budu muset hrat znovu a posbirat to vsechno na jedno projeti hry? Citovat
pilulkin Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Až budeš hrát další hru+, tak musíš pokračovat na tom stejným savu a přenesou se ti všechna vylepšení Joela a zbraní. U collectables/rozhovorů/vtipů/dveří/manuálů stačí jen dodělat, co ti chybí (klidně přes kapitoly) Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem kjuler Citovat
Dlady Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Zdravím všechny :-) Včera dohráno a musím říct, že je to opravdový klenot Spoiler alert : Ohledně konce, kdy Joel lže Elli ohledně světlonošů. Zdálo se mi to, nebo ona to ví že jí lže ? Přišlo mi, že na tom jejím pohledu je to vidět. Jinak konec "hrůůůůůůza". Po tom čím spolu projdou, jí Joel takhle zalže. A ten její pohled :-( Citovat
MaraTFSI Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Ten konec je skvelej... uplne si rika o druhe pokracovani! :-) Citovat
pilulkin Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Po roce a půl jsem si hru znovu prošel dvakrát na PS4 (tj. pětkrát celkem) a pořád je to kulervoucí příběh. A obtížnost grounded tomu dodala pořádný říz. Jen si nejsem jistý, jestli chci nějaké pokračování. Citovat
TBA Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Mám dotaz pro zkušenější hráče. Jsem na nějaké přehradě, kde jsem otevřel ovládacím kolem jednu část plochy, po které se dá přejít na druhou stranu. Druhé ovládací kolo je však na druhé straně a nevím jak se tam dostat. Oběhal jsem vše, potápěl se ve vodě... Díky. Citovat
DREGAN605 Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Ve vode je prichyceny vor ktery uvolnis a pote prevezes ellie na druhou stranu a ta ti otoci druhou plosinu. Citovat
TBA Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Díky. Proplaval jsem to tam snad 30x, ale teprve teď jsem to našel :). Citovat
Finchmeister Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 ahoj, je na bluray i dlc left behind? jinak porovnání grafiky na ps3 a ps4 žádná změna.:cry: Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 Ano left behind je soucasti. Kazdopadne nerozumim na cem a jak si porovnaval. Predpokladam ze mi zde da mnoho lidi za pravdu ze remastered verze je o poznani graficky lepsi... Citovat
Navrc Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 Zadna zmena lol ? si asi u toho spal Citovat
pilulkin Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2015 Nedávno jsem to dohrál na PS4, teď jsem to znovu zapnul na PS3 a hned první pocit byl, že na PS4 je to mnohem hezčí. Citovat
Finchmeister Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Grafika v intru vypadá výborně, ale ve hře bych očekával nextgen zpracování, obraz je až moc čistý bez efektu např. poletující prach atd. hustota trávy zůstala stejná jako na ps3. V gta na ps4 to vypadá super, ale hlavně mi vadí když jedna postava projde skrz druhou, doufám je v dalším díle to nebude. A nechápu proč tam je 30 fps jinak hra 8 z 10.:wohow: Citovat
Finchmeister Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Vadí mi i to, že nejdou vypnout nápovědy samostatně, ty nápovědy které vám označují kde co je a kam máte jít. pokud je vypnete tak vypnete celý hud, pak ani nemáte přehled kolik je nábojů v zásobníku.:? Citovat
peto.vac Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Mozes si zvolit 30 FPS a lepsie detaily,alebo 60 FPS a horsie detaily...Jj tiez mi vadilo,ze mi hra hned poradila kadial mam ist bez toho,aby som sa v danej lokacii trosku pomotal... Citovat
Dweightee888 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Vadí mi i to, že nejdou vypnout nápovědy samostatně, ty nápovědy které vám označují kde co je a kam máte jít. pokud je vypnete tak vypnete celý hud, pak ani nemáte přehled kolik je nábojů v zásobníku.:? Pokud si hru zahraješ na Grounded, nebudeš vědět ani tak, kolik máš nábojů, hold nebuď bábovka a zahraj si to pořádně. Citovat
kobram Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2015 zdar pařani, měl bych jen malý dotaz...koupil jsem bazarovou hru last of us remastered a na disku je nápis promo only, na začátku hry jde zapnout čeština v menu, dál už jsem nezkoušel, neměl jsem čas. Není to nějaká okleštěná verze ? Bude tam celá hra nebo je to nějaké rozšířené demo, to bych byl tada naštvanej...krabička je originální ale buklet žádný...dík za odpovědi.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.