Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Musíš dohrát jeden klan a pak druhej ,což je 12 a 12 týdnů,v kuse musíš přežít těch 12 týdnů a pak jedeš od znova za druhej klan . Je to dlouho ale tuším že týden 6,8,10,12 máš ukoly kde je 100 % riziko ztráty populace tam si prostě jenom musíš dávat bacha co si vybíráš za ukoly . Ještě ti poradím ať si držíš celkovou populaci hodně nizko např max 30 lidí,dost ti to ulehčí hru pokud nejsi dobrej hráč tak tohle ukrmíš i s mizernýma výsledkama takovou malou skupinku . . .

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Zdravim, prohledal jsem vsechny weby zabivajici se coverama ke hram a nikde jsem nenasel cover na TLOU remastered. Mohl by mi nejaky vlastnik TLOU naskenovat cover a nekam ho upnout?

Dale by me zajimala vec ohledne trofeji. Momentalne hraji new game plus na survival. Jsem uz na konci a vim, ze neposbiram vsechny sbiratelne veci. Daji se pak chybejici veci posbirat pouze prehranim urcite kapitoly (zjistim si v ktere kapitole se chybejici vec nachazi) a nebo budu muset hrat znovu a posbirat to vsechno na jedno projeti hry?

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdravím všechny :-)

Včera dohráno a musím říct, že je to opravdový klenot

Spoiler alert :

Ohledně konce, kdy Joel lže Elli ohledně světlonošů. Zdálo se mi to, nebo ona to ví že jí lže ? Přišlo mi, že na tom jejím pohledu je to vidět.

Jinak konec "hrůůůůůůza". Po tom čím spolu projdou, jí Joel takhle zalže. A ten její pohled :-(

• 4 weeks later...
Odesláno

Grafika v intru vypadá výborně, ale ve hře bych očekával nextgen zpracování, obraz je až moc čistý bez efektu např. poletující prach atd. hustota trávy zůstala stejná jako na ps3. V gta na ps4 to vypadá super, ale hlavně mi vadí když jedna postava projde skrz druhou, doufám je v dalším díle to nebude. A nechápu proč tam je 30 fps jinak hra 8 z 10.:wohow:

Odesláno
Vadí mi i to, že nejdou vypnout nápovědy samostatně, ty nápovědy které vám označují kde co je a kam máte jít. pokud je vypnete tak vypnete celý hud, pak ani nemáte přehled kolik je nábojů v zásobníku.:?

Pokud si hru zahraješ na Grounded, nebudeš vědět ani tak, kolik máš nábojů, hold nebuď bábovka a zahraj si to pořádně.

Odesláno

zdar pařani, měl bych jen malý dotaz...koupil jsem bazarovou hru last of us remastered a na disku je nápis promo only, na začátku hry jde zapnout čeština v menu, dál už jsem nezkoušel, neměl jsem čas. Není to nějaká okleštěná verze ? Bude tam celá hra nebo je to nějaké rozšířené demo, to bych byl tada naštvanej...krabička je originální ale buklet žádný...dík za odpovědi..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu