Umberto Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Já mám dohráno na 100% se všema trofejemi a musím říct že to byla naprostá pecka na grounded obtížnost to bylo konečně opravdový hraní:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 ahoj, jak si muzu zahrat multiplayer, pokud mi nejdou stahnout ty MP mapy ze storu (ani se mi tam neukazou)? resil to tady nekdo uz? :(( diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ahoj,chci se zeptat na jednu vec.Da se hrat projit bez toho aby clovek nekoho zabil a je za to nejaka trofej? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 ahoj,jak si muzu zahrat multiplayer, pokud mi nejdou stahnout ty MP mapy ze storu (ani se mi tam neukazou)? resil to tady nekdo uz? :(( diky za radu Ved das multak a mapy sa ti automaticky stiahnu,respektive ta to tam presmeruje.Mas predplateny multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ahoj,chci se zeptat na jednu vec.Da se hrat projit bez toho aby clovek nekoho zabil a je za to nejaka trofej? ... Těžko a není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No ja myslel jestli za to nahodou neni ta hidden trophy ale uz jsem na ni prisel...nahodou nebyl by mi nekdo schopnej pomoct s mp? Chci platinu ale potrebuju k ni trofeje z toho ♥♥♥♥♥niho multaku...hovadina nejvetsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No ja myslel jestli za to nahodou neni ta hidden trophy ale uz jsem na ni prisel...nahodou nebyl by mi nekdo schopnej pomoct s mp? Chci platinu ale potrebuju k ni trofeje z toho ♥♥♥♥♥niho multaku...hovadina nejvetsi... Souhlas. Mě obecně štve, že získání platiny se ve většině případů vztahuje na mulťák. Opravdu hovadina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No hlavne ten multak je tady dost nevyvazenej a hraci maji takove skilly a zbrane ze jsi na jednu ranu k.o zatimco ty se vsema zbranema potrebujes 4 az 5 ran,to te driv nastve nez se nekam dopracujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 A netusite co znamena tech 40 lidi v klanu nebo co? Ta trofej...netusim jak to udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No musíš mít naživu 40 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 :D...no fajn ..ale ja to ani nikde nevidim...jsem asi slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No v MP, tam je přece hlavní cíl mít co nejvíc lidí naživu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jj uz asi vim... Zbejvaji mi 3 trofeje do platiny tak to snad nejak dam...fireflay a hunter journey jsou jak dlouhy?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 84 MP her každá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 V jakym rezimu je asi jedno ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 jj, to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To mě překvapuje, že v TLoU musíš mít i MP trofeje pro platinu, u Uncharted tomu tak nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 bylo ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No me to taky stve...ale tak platinu bohuzel nemam ani jednu coz je docela ostuda na to jak casto hraju tak to budu muset nejak dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 bylo........ Pleteš se, mám platinu ze všech tří dílů a jak u druhého, tak třetího dílu jsem multiplayer nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Pleteš se, mám platinu ze všech tří dílů a jak u druhého, tak třetího dílu jsem multiplayer nehrál Já mám platinu a 100% ze všech 4 dílů a nepletu se;) Ve dvojce i trojce jsou 2 MP trofeje pro platinu (Thrillseeker a Buddy System). Sice jsou lehké, ale jsou tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Borci to je jedině dobře ,kdyby si mohl mít každou trofej mávnutím prstu tak by vás to nebavilo :D Tlou je dost tezka platina,jsem rád že do ni nepatří Grounded Mod . . . uf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 No Grounded mod mam hotovej ale ten multak me nebavi...vsichni nehrajou mp proto si myslim ye by tam trofeje dulezite pro platinu byt nemeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Chci se zeptat zapnul jsem ted hru a najednou jsem tyden 1 den 1,... Predtim jsem koncil v 11 tydnu...navic jsem koukal ze ty trofeje se ziskavaji ve 12 tydnu a ja zase zacinam od zacatku...to se musi hrat v kuse? Nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Tak buď ti pomřel klan nbo si udělal jednu frakci . . . To bys měl poznat podle trophy pokud si nedostal tak znova. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.