NuDiXs Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Datum vydani uz se provalilo,bude to 10.října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak plati datum v cervenci 29.7., potvrzeno na E3 a na twitter acc Naughty Dog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak plati datum v cervenci 29.7., potvrzeno na E3 a na twitter acc Naughty Dog Ještě že tak, ale už aby to bylo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Co rikate na srovnani tech traileru od IGN? Krome ostrejsiho obrazu jsem si nejakych zasadnich uprav nevsiml...uvidime jestli ukazou nejakej gameplay .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 gameplay pry pristi tyden konecne.. jinak ted z poslednich screenu mi ten rozdil taky neprijde kdovi jaky.. uvidime no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 (upraveno) Páni klideček... Bola to pecka, je to pecka a bude to ešte vačšia pecka... Naughty dog na tom pracuje vo dne aj v noci, dokonca tam niektorí programátori aj spávaju... Ma to byť jedna z najkrajších hier na PS4... Strašne moc sa teším...:party: Upraveno Červenec 12, 2014 uživatelem koste80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Já bych řekl, že nějaký extra posun v grafice rozhodně nebude. Prostě zase něco jako ty slavné HD předělávky starších titulů. Větší rozlišení a šmitec :-) Ale u této hry to neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Tomb raider taky vypada jinak nez na ps3... a o mnoho lip tak to myslim. Odstiny lesky kuze na postavach, vice detailu atd. Ja to na ps3 prestal hrat a koupil ps4 a cekam az to vyjde a hned jedu od zacatku a vubec mi to nebude vadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Tomb raider taky vypada jinak nez na ps3... a o mnoho lip tak to myslim. Odstiny lesky kuze na postavach, vice detailu atd. Ja to na ps3 prestal hrat a koupil ps4 a cekam az to vyjde a hned jedu od zacatku a vubec mi to nebude vadit... To máš pravdu, ale Tomb Raider , vypadal stejně na PC jak na PS4, takže to třeba nějak použili z PC verze, ale v tomhle se moc nevyznám, takže to možná bude blud, ale jde mi o to, že to je jakoby už v té lepší grafice vytvořené, ale TLOU vyšlo jen v té "horší" na PS3, tak se obávám, že tam moc změn nebude, ale nechám se mile překvapit. Tak pokud na tom tak zarputile makají, jak se píše ve článku, tak to třeba vážně celé překopali. Nebo spíš jak se někde psalo, že už od začátku vývoje to měli jakoby v lepším rozlišení a kvalitě, ale museli to ponižovat, aby to PS3 udýchala. Jsem zvědav, protože obrázky mě o tom zatím nepřesvědčily, takže se těším na první gameplay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 na ps4 se jim podarilo mit v tomb raideru i tu specialni funkci na vlasy? Ta byla primarne jen na pc, ps4 jsem nehral. To mne docela zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 na ps4 se jim podarilo mit v tomb raideru i tu specialni funkci na vlasy? Ta byla primarne jen na pc, ps4 jsem nehral. To mne docela zajima. JJ ta funkce v PS4 verzi je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 https://twitter.com/Mike_Yosh/statuses/488838914795261952 jupiiiiiiiiii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 ze tedy pry už 30.7.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 29.7.2014 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 momentalne zahranicni shopy maji stale nastaveno 30.7.2014 a ceske shopy taky. JRC je znamo tim,ze nema problem to poslat i o par dni driv PPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 JJ, teraz sa dívam na store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 A kde je to slibované gameplay video, které mělo být tento týden? Tuším podraz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Taky na něj čekám.... Podle mne ani nebude...mimochodem cca pred mesicem a neco mela byt prezentace hry na Twitchi-nic,ted gameplay video a taky nic.... No nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Tak tady je uz i gameplay video: Akorat neni moc dlouhe a kvalita taky neni zazracna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 boze to je ubozak kdyz neumi ani pouzit share tlacitko uplne jak ti co foti monitor misto printscreenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Doufam , že už vyjde nějaky pořádný video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak uz mame skladem 60 ks PS4 games a PS4 konzoli. Vypada to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Sám jsem to ještě nezkoukl, ale pozor na spoilery :). http://gamingbolt.com/first-ever-ps4-gameplay-footage-of-the-last-of-us-remastered-leaks-out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Koukal jsem ted na zingu na 2 videa a celkove se mi to fakt libi....mnohem ostrejsi obraz i stiny jsou lepsi podle mne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) A sakra tak nevím, ale čekal jsem víc..sorry, ale kdybych se rozhodl kupovat hru podle grafiky, tak do toho určitě nejdu. Ty texturxy jsou děs! Vždyť to jde vidět jak mají nízké rozlišení. Myslím, že když přijdeš blíž k nějakému objketu, tak to bude pěkně máznuté, žádná ostrost. A modely aut děs běs. Naštěstí hru kupuji kvůli příběhu a hratelnosti. Každopádně se zase jedná jen o HD remake, což se dalo čekat. Tvrdili 4x detaijlnější textury, ale to se mi nechce věřit. Vpadá to jak na PS3 a nebo je to nekvalitní video. Je to vybledlé, málo ostré a úplně stejné jak na PS3... Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.