onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tak to jo...Ja si prave vzpomel na wipeout nebo Forzu...ty meli 60 fps taky...jak na tom byli s rozlisenim netusim...jinak souhlas,na tech 60 fps se tesim taky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 ja ted nevim jestli to koupit z ps store nebo me to opravdu zitra prijde...ale zase kdybych to koupil tak muzu dneska uz hrat...kurnik ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Zdravim, uz se mi parkrat stalo, ze se mi postava zasekla na miste a nemuzu se hybat, musi se to resit naloadovanim predchoziho "checkpointu". Nemate nekdo tip jak se tomuhle vyvarovat? Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Tellinnor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Mas online verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Nn, krabicovku. Ale po opetovnem zapnuti hry, jsem to misto uz v pohode prosel. Jedine ze jsem nemel nainstalovanej update, nic vic me nenapada :) Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Tellinnor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tak to mohlo byt tim...Jinak jsi asi prvni tady co to hraje tak referuj[emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Ja nemuzu bohuzel porovnavat s PS3 verzi, ale hra vypada famozne :). Pristihl jsem se jak stojim v lese a koukam par minut na stromy a slunce :D. Pokles fps jsem zazil zatim jen 1x a nebylo to buhvico velkeho, jinak hra jede plynule i pri rychlem behu a docela velkych svetelnych efektech. Asi 2x sem mel problem s texturami, kdy napr. Ellie misto skoku pomalu levitovala, nebo probliknul vojak a dokumenty co drzel v ruce misto toho letaji libovolne vzduchem. Nadruhou stranu oba tyhle "faily" byli jeste pred zminenym restartem hry a doinstalovani patche, takze tezko rict :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 heeej kde si to vzal ?:( ja chci takyyy :( PS: ve 12odp. mi psali z xzone, ze odeslali...tak bohuzel dneska uz nic tak zitra.. :( Tellinnor: jsou ve hre trofeje ? nekde sem cetl, ze nejsou ale to se mi zda jako kravina, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 V kamennem obchode :) Jinak trofeje tu normalne jsou a jsou rozdelene do 5 polozek > TLoU> Left Behind > Reclaimed Territories > Abandoned Territories > Grounded Mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Na PS3 verzi si moc nepamatuji, skok ve grafice je ale v PS4 verzi velmi příjemný. Dost často se ve hře jen tak dívám na okolní svět - je to nádhera. Jinak mi příjde propracovanější i zvuk včetně možností nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi PS4 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Prosimvas kde přepnu na české titulky :cheesygrin: na krabici s bundle se píše že české titulky obsahuje, ale já vidím jen možnost titulky zap/vyp... né mněnit jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 aby tam nebyl tem stejný průser jako s menu ac4..jestli se to samo nastavuje podle menu konzole, tak je to v pdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Nevím jak u české verze, ale u US verze mám normálně v titulkách na výběr jazyky jako je angličtina a španělština a ještě nějaké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi PS4 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Už jsem to našel já jsem fakt naprosto slepej :) tak sry... myslim že jsem se to snažil měnit ze hry no, a to je třeba v hlavním menu kdyz se jeste nehraje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Hele chci se vas zeptat,taky se vam u hry stava ze se obraz jakoby rozmaze a hned doostri?Je to hodne rychli,ale postrehnutelny to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Hele chci se vas zeptat,taky se vam u hry stava ze se obraz jakoby rozmaze a hned doostri?Je to hodne rychli,ale postrehnutelny to je Tak jsem se na to schválně zaměřil a ničeho jsem si nevšimnul, hra běží jak po másle. Patch asi nainstalovaný máš. Někde jsem četl, že si někdo stěžoval i na doskakování vegetace atd. ale to jsem si zatím taky nevšimnul. Jinak hra je fajn. Mám odehráno teprve asi 2 hodiny a zatím baví. Grafika je super v cutscenách jinak se wow efekt nekonal, protože jde dost vidět, že je to původně PS3 hra. Některé objekty jsou hodně hranaté a celkově ten zelený nádech působí podle mě trošku zastarale. Co je super je dynamika soubojů a celkové provedení. Atmosféra taky super. Jsem zvědav jaké to bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi PS4 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 hmmm nejsem si tim jakože jistej ale ja si toho všiml taky, a podle mně je to schválně... stává se to totiž když míříš pistolí z poza stěny... je to jakby simulace toho že si jeho oči zaostřují do dálky nějaky kratičky čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 tak jsem sel dneska taky koupit.. a jsem spokojeny.. :) vypada to fakt super a ač uz jsem to jednou dohral na ps3, tak si to moc uzivam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) tesi tak to je v poradku to tak ma byt..podle me spis myslel kdyz treba stojis a krouzis kolem joela a zastavis tak ze vidis jak se to zaostruje jakoby, ale to je podle me ten blur a pak zastavis a dokresli se grafika...ale to by taky tak melo bejt...me to pri hre treba vubec nerusi, kdyz beham hraju tak to nevnimam, ale nejradsi bych ten blur taky tam nemel na pc to u vseho vypinam...jinak sem cetl, ze kdo si da lock 30fps tak budou hezci stiny - je to v patch notes... jinak co hra ? hrajete bavi vas jako pred rokem ? Ja si to nesmirne uzivam, navic sem si dal hned nejtezsi a neco sem opakoval snad 100x :D takze my to vydrzi snad co nejdele, uz jsem s billem... PS: subtitles017 ono je to docela vtipny, ale je to zatim nejlepsi hra na ps4 i ps3...dokud nevyjde teda 2ka nebo nejakej prequel :D Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem Deyw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 S tou obtížností je zajímaví že jde hrán na nejtěžší hned od začátku, nebylo to na PS3 jinak že popprvním dohrání se teprve tato obtížnost zpřístupnila a potom, jde mi o trofeje proto se ptám. Já to na PS3 nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 s tou obtiznosti se to dalo obejit bez dohrani uz na ps3, staci si najit jen navod. Popravde,kdo to uz hral,tak to uresi hafo casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 já si včera pouštěl broadcast, má to lepší textury a je to krapet plynuluejší, ale jinak skoro stejná hra, rozhodně si to pro PS4 pořídím, ale ne hned, kdyby mě chytla mlsná, tak pustím raději tu uřvanou PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Tak dohrano na normal ...Opet krasny zazitek...Chci se zeptat New game plus mi jde.otevrit pouze snadna a normalmi obtiznost....Co kdyz chci tezkou???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Aby jsi mohl hrát new game plus, musíš odehrát hru na na "nonplus" obtížnost, tzn., že pokud dohraješ na hard, můžeš hrát hard plus a apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) vsechny obtiznosti by meli byt dostupne na ps4 od zacatku je to glitch, je zvlastni,ze tomu tak neni u tebe Pripadne zkus zmenit obtiznost pres chapter select. Nejlepe je projit hru na easy a pak na easy + aby jsi ziskal vsechny upgrady a pak rovnou skocit na survival + a mas platinu. Postup je rychlejsi nez na ps3 edit: dokonce jde i zvolit grounded+ dlc obtiznost Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.