Umberto Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Ok díky, já už to ted nechám na normál není to žádnej záhul:-) a potom to dojedu dle instrukcí...jsem zvědavej jak těžký to bude na tu nejtěžší obtížnost:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Takže jestli jsem to pochopil dobře...já teď hraju na obtížnost normal...jak to dohraju tak budu hrát znova na Normal+ a po dohrání pomocí glitche zahraju ještě na nejtěžší+ tj. musím to zahrát 3x? Až dohraješ hru na normal, tak se ti odemkne easy+ a normal+. Pak stačí na jednu z nich odehrát první kapitolu a pomocí glitche se ti zpřístupní ostatní obtížnosti. A jak píše headhot, všechny trofeje za obtížnosti jde sfouknout na dva průchody hrou, ale kvůli upgradům je to lepší hrát třikrát. Já osobně bych v PS4 verzi volil easy, hard+, grounded+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Tak se pochlubte..kdo uz jste udelal na remastered verzi platinu? Ja jsem ted hraju prezivsi+ a jsem u Billa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Ja stim celkem zapasim :D na ps3 sem to nehral a zvykam si nato :D A mam blbej dotaz musim mit zaplaceny ps+ aby se mi davaly trofeje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Ne nemusis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Ja stim celkem zapasim :D na ps3 sem to nehral a zvykam si nato :D A mam blbej dotaz musim mit zaplaceny ps+ aby se mi davaly trofeje ? trofeje dostavas i offline modu, bohuzel platinu u TLOU R lze ziskat jen,kdyz mas psn+ protoze par trofeji je online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 nema nekdo us verzi? zajima me jestli jsou v ni cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Nejsou tam české titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Tak jsem dohrál Přeživší + a platinu jsem nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Musíš udělat MP trofeje...ty jsou nejtežší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Počkej,pro to abych dostal platinu tak musim mit hotovy Přeživší+ a ještě trofeje z mulťáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Ty jsi kentaur...musíš mít všechny trofeje, mimo DLC trofejí...tzn, že i MP trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Aha :wohow: ja myslel že stačí dohrát na Přeživší+ ... dík za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Platinu dostáváš vždycky jako poslední když dosáhneš všech trofejí prostě hra se vším všudy na 100% dohraná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Sakra hraje to vubec nekdo po netu nebo mi to nechce nikoho najit ? :( cekam cekam zkousim ruzny mody a nic. edit: uz to jde :) asi sem delal neco blbe :D Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem Navrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Tož nebylo to špatné .-) Ale přiznám se, že jsem čekal trošinku víc. Asi jsem četl až moc chvalozpěvů. Příběh je krásně lidský, ale totálně předvídatelný. Hned ta úvodní postava jak se ji zeptám jestli je v pořádku a ona odvěti jak v tom nejhorším béčku, jasně nic mi není. A už každý v tu chvíli ví, že je to přesně naopak což se později hned prokáže. Autoři až moc napovídají. Kdyby tuhle scénu vynechali, tak bych byl určitě víc překvapený. Očekával jsem prostě plno zvratů a překvapení a ono nic. Je to prostě takové to lidské drama. Koule to, ale má. Emocionálně super. Možná je to tak i lepší, protože nějaký složitější příběh by tomu možná uškodil co se právě té lidskosti týče, těžko říct. Kdybych měl očíslovat, tak za mě 8,5/10. Zato DLC mi přišlo o třídu lepší než hlavní story. To střídání hratelnosti ve dvou příbězích bylo super. V hlavním příběhu mě moc nebavila ta část s Billem a to utíkání před tím obrněným vozem. A co bylo naopak super, tak sklepení po spadnutí výtahu, to byla atmoška jako prase. I ta zimní část s Eli super. Každopádně se jedná o zatím nejlepší hru na "PS4". Snad bude nějaké pokračování, protože ten konec k tomu celkem vybízí... Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Je treba online pass? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Není potřeba nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Tož nebylo to špatné .-) Ale přiznám se, že jsem čekal trošinku víc. Asi jsem četl až moc chvalozpěvů. Příběh je krásně lidský, ale totálně předvídatelný. Hned ta úvodní postava jak se ji zeptám jestli je v pořádku a ona odvěti jak v tom nejhorším béčku, jasně nic mi není. A už každý v tu chvíli ví, že je to přesně naopak což se později hned prokáže. Autoři až moc napovídají. Kdyby tuhle scénu vynechali, tak bych byl určitě víc překvapený. Očekával jsem prostě plno zvratů a překvapení a ono nic. Je to prostě takové to lidské drama. Koule to, ale má. Emocionálně super. Možná je to tak i lepší, protože nějaký složitější příběh by tomu možná uškodil co se právě té lidskosti týče, těžko říct. Kdybych měl očíslovat, tak za mě 8,5/10. Zato DLC mi přišlo o třídu lepší než hlavní story. To střídání hratelnosti ve dvou příbězích bylo super. V hlavním příběhu mě moc nebavila ta část s Billem a to utíkání před tím obrněným vozem. A co bylo naopak super, tak sklepení po spadnutí výtahu, to byla atmoška jako prase. I ta zimní část s Eli super. Každopádně se jedná o zatím nejlepší hru na "PS4". Snad bude nějaké pokračování, protože ten konec k tomu celkem vybízí... jj, v tom hotelovým sklepě byla pekelně hustá atmoška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 (upraveno) Sem to dohral nejlepsi hra co sem hral ehm ehm pribeh me vzal vic v Heavy rain ale tak druhy nejlepsi herni pribeh je furt dobry. :lol: Pak bych tomu dal nejlepsi herni mechaniky protoze takhle krasne skloubit crafteni,stealth,taktizaci,survival proste wow při hře na hard sem vyuzil uplne vse co sem mohl ne jak v ostatnich hrach mate nejaky predmety s ktery po celou hru nepouzijete. K ty predvidatelnosti to teda nevim no jediny co bylo jasny bylo ze Sam je nakazenej. SPOILER!! Všechno je v ty hre strasne "vazny" a tohle me vzdy rozesmalo Upraveno Srpen 8, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Velice inteligentni napsat nejdriv sdeleni a za to SPOILER .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Sem to dohral nejlepsi hra co sem hral ehm ehm pribeh me vzal vic v Heavy rain ale tak druhy nejlepsi herni pribeh je furt dobry. :lol: Pak bych tomu dal nejlepsi herni mechaniky protoze takhle krasne skloubit crafteni,stealth,taktizaci,survival proste wow při hře na hard sem vyuzil uplne vse co sem mohl ne jak v ostatnich hrach mate nejaky predmety s ktery po celou hru nepouzijete. K ty predvidatelnosti to teda nevim no jediny co bylo jasny bylo ze Sam je nakazenej. SPOILER!! Všechno je v ty hre strasne "vazny" a tohle me vzdy rozesmalo Spoiler: No Tess i Sam předvidatelné, to, že ji dovede na místo a oni ji samozřejmně budou muset zabít, aby vytvořili vakcínu předvidatelné a hlavně ta scéna, kdy ji David říká, že nějaký chlap s malou holkou vyvraždil jeho kumpány, tak ta je z filmu, nebo seriálu. Buď to byl The Walking Dead, nebo Cesta, prostě kopie všeho možného. Od Naughty Dog jsem čekal něco víc originálního. Ale zase chápu, že vymyslet to v dnešní době je prakticky nemožné, ale když se nad tím příběhem člověk zamyslí, tak je to pekelné klišé od začátku do konce. Schválně to zhrnu: Vydepkovaný otec co má pekelné zásady přežití se nechá "ukecat", aby dopravil malou holku k lidem, kteří chtějí s její "pomocí" vytvořit vakcínu proti "zombíkům" což se mu nakonec nelíbí, protože by ji museli zabít. No nebylo už to tady nevím kolikrát :-) Imunita jedince a stvoření vakcíny totálně otřepané téma, zabití onoho jedince to samé...prostě už to tady bylo mockrát...ale jak jsem psal pořád kvalita, jen jsem čekal malinko víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 No,napr. v ktorej hre mas podobny pribeh,scenar a spracovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 pro me jeste hra, ktera se tlou dokaze vyrovnat a ma vybornej pribeh,spracovani vsechno perfektni je bioshock infinite... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 (upraveno) pro me jeste hra, ktera se tlou dokaze vyrovnat a ma vybornej pribeh,spracovani vsechno perfektni je bioshock infinite... :) Poslední Bioshock mě moc nebavil, ale ten příběh byl masakr, to by se Naughty dog mohli učit. Když to porovnáš v zápletce, složitosti a zpracování, tak Tlou nemá šanci. Upraveno Srpen 9, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.