peto.vac Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 No sak jasne,chce to len trening...Este doladit mierenie a myslim ze uz to ako tak budem vediet...Par krat ma teda zabiju aj na tejto obtiaznosti,diky...V multaku plnis neake misie,ci o co tam ide...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 V mulťáku plníš mise buď za světlonoše nebo bandyty. Ale je to v podstatě stejný, Jedna hra je jako jeden a musíš se svou populací klanu přežít 12 týdnů aby jsi dokončil trofej. Jen si člověk musí dávat pozor na určité dny, kdy máš ohrožení populace na 100%, jinak to jdeš od znovu 1 den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 To si v neakej mape uzavretej,ci volny svet zhruba ako v SP...???Tych 12 tyzdnov realneho casu,alebo herneho...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Jsou to vždycky uzavřený mapy klasika MP a 12 týdnů=84dnů=84her. Každá hra trvá cca 12minut. Pokud chceš všechny trofeje tak to musíš udělat 2x za každou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 To mi same urci kedy budem hrat,teda mozem len raz za den zahrat,respektive 2x,ak by som chcel vsetky trofeje...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Ne, můžeš hrát, kdy chceš. Prostě je to jen takové jako příběhové zastřešení toho mulťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Přesně tak, prostě jedna hra máš jako splněnej jeden den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 No moc tomu nerozumiem,ale OK...Treba na to samozrejme PS+ vsak...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 No moc tomu nerozumiem,ale OK...Treba na to samozrejme PS+ vsak...??? Jo musíš na to mít PSplus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Mam to na 2tyzdne ako free,ale este pockam s aktivaciou a ked budem mat viac hier,tak hadam aj predplatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Taky se vám někomu stávalo, že při výrobě Shiv to někdy(dost často) spotřebovalo dvě čepele? Docela oser.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Co je Shiv...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Co je Shiv...??? je to nůž, kterým buď zabijíš nepřátele tichým způsobem, nebo otvíráš tím zavřený dveře bez klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Tak jsem si díky free multiplayer víkendu vyzkoušel MP v TLoU. Nečekal jsem to, ale je to vážně paráda. Nejlepší na tom je ta práce v týmu. Jasně, když hrajete s náhodnýma lidma a chytnete špatnou skupinu, tak je to na nic, ale je také dobré, že nemusíte nutně vyhrát, stačí vždy jen aspoň pokrýt denní potřebu zásob. Kdyby si někdo chtěl zahrát, tak PSN mám Ddraig-cz. Nejsem v tom nějaký expert, hraju to jen tak pro zábavu a trophies. Když už je to hraní MP na víkend zdarma, tak toho chci pořádně využít. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Vidis skoro by som na to zabudol,idem aj ja vyskusat MP...Aj by som si ta pridal,len neviem ako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Zdar Jak dát té bitch pistoli,chtěla luk jak jí dám luk či pistoli?Je to mise kde poprvé dostanete trhavou bombu a jdete hledat pojízdné auto?Ta bitch chce zbran,ale jak?:roll:Co mám zmáčknout abych jí vybavil..?Chce chodit ozbrojená,ale nevím co mačkat aby ta nakažená bitch chodila semnou ozbrojená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Nic jí dávat nemusíš, ta bitch si vystačí s cihlama a lahváčema co najde pohozený na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 ha,ha,ha Hustá tot žena...:blejt:Přesto kdybych chtěl,tak jak?luk už stejně nechci?Jde to vůbec?Jí něco dát... Jak zapnout zaměřování"zamknutí nepřítele?Psalo ta,že to mohu povolit,ale kde?Nikde nevidím možnost zamknout zaměřeného nepřítele?Kde to je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Kdyby ta možnost, dát ji zbraň, byla , tak ti to ta hra napíše a k tomu tvému druhému "problému", když tu hru neumíš hrát, nehraj ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 ha,ha,haHustá tot žena...:blejt:Přesto kdybych chtěl,tak jak?luk už stejně nechci?Jde to vůbec?Jí něco dát... Jak zapnout zaměřování"zamknutí nepřítele?Psalo ta,že to mohu povolit,ale kde?Nikde nevidím možnost zamknout zaměřeného nepřítele?Kde to je? Díky Doporučuji prodat konzoli a zkusit raději nějaký jiný koníček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Teď to dohrávám na Grounded +, ale nepřátelé jsou pořád stejně ♥♥♥♥. :D Ani to není tak těžké. Na absenci poslouchání jsem si zvykl už v Left Behind na Survivor a absence HP baru je taky v pohodě, jelikož mě každý dá na 2 rány, takže jsem buď živý, nebo mrtvý. Skoro všechno se dá projít na stealth a takhle je to úplně jiný zážitek ze hry. Jen škoda, že ta AI není trochu chytřejší. V jednom levelu jsem uškrtil asi 6 nepřátel za jedním automatem, protože tam pořád dokola chodili. :D A takhle to jde udělat skoro všude. Jediná nevýhoda je málo surovin. Skoro žádné tam ani nejsou a když jo, je to blbej cukr. Nábojů je vždycky dost, protože se vše jede na stealth. Teď jsem na začátku Lakeside Resort, takže zítra to asi dohraju. Pak to asi rozjedu na easy, protože mě zajímá ta obtížnost. Už na hard to bylo dost lehké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Grounded a Grounded + jsou jedinný trofeje,který jebu ,už bych asi nepřežil procházet hru ještě 2x . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Teď to dohrávám na Grounded +, ale nepřátelé jsou pořád stejně ♥♥♥♥. :D Ani to není tak těžké. Na absenci poslouchání jsem si zvykl už v Left Behind na Survivor a absence HP baru je taky v pohodě, jelikož mě každý dá na 2 rány, takže jsem buď živý, nebo mrtvý.Skoro všechno se dá projít na stealth a takhle je to úplně jiný zážitek ze hry. Jen škoda, že ta AI není trochu chytřejší. V jednom levelu jsem uškrtil asi 6 nepřátel za jedním automatem, protože tam pořád dokola chodili. :D A takhle to jde udělat skoro všude. Jediná nevýhoda je málo surovin. Skoro žádné tam ani nejsou a když jo, je to blbej cukr. Nábojů je vždycky dost, protože se vše jede na stealth. Teď jsem na začátku Lakeside Resort, takže zítra to asi dohraju. Pak to asi rozjedu na easy, protože mě zajímá ta obtížnost. Už na hard to bylo dost lehké. Jsem TLOU dojel 8x na PS3 a potom jsem to koupil na PS4 a dojel jsem Grounded za 10h, nejtěžší, pro mě, bylo se dostat z té pasáže, jak po tobě jde odstřelovač a taky ta, jak jsi se Samem poté, co spadna ta zeď a oddělí vás. A potom jsem si to pustil na easy, taková pohodička, dostaneš milion ran a běháš dál :D. Každopádně všem doporučuji si to Grounded dojet, je to fakt něco jinýho, než to dojet na normal, hard a i survivora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Grounded a Grounded + jsou jedinný trofeje,který jebu ,už bych asi nepřežil procházet hru ještě 2x . . . To stačí dohrát hru jednou, pak to rozjedeš na New game +, zahraješ si prolog na jakoukoliv obtížnost, pak najedeš do kapitol, zapneš si to znovu, ale na grounded +, které se otevřelo, a tak jedeš celou hru. Jsem TLOU dojel 8x na PS3 a potom jsem to koupil na PS4 a dojel jsem Grounded za 10h, nejtěžší, pro mě, bylo se dostat z té pasáže, jak po tobě jde odstřelovač a taky ta, jak jsi se Samem poté, co spadna ta zeď a oddělí vás. A potom jsem si to pustil na easy, taková pohodička, dostaneš milion ran a běháš dál :D.Každopádně všem doporučuji si to Grounded dojet, je to fakt něco jinýho, než to dojet na normal, hard a i survivora... Jo ten sniper to bylo docela o hubu. Někdy mi dal prostě headshot, někdy jsem to proběhl. Pak jsem se naštval, naházel jsem mu tam 2 smoke bomby a bylo to. :D Ta pasáž se Samem byla taky jedna z těch těžších. U hunterů ten stealth ještě jde, ale u těch zombie to je nemožný. Pokaždý si mě nějak záhadně všimnou. Trhají hlavou sem a tam a najednou se otočí. Tam jsem prostě zabil ty 2 clickery molotovem a potom jsem ostatní střílel, jak postupně nabíhali. Naštěstí jsem měl dost nábojů do brokovnice a Shortyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Nebud trapný kjuler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.