honzAK1468628136 Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Ahoj mam DUALNAND a dnes jsem aktualizoval na origo nandu dasboard na 16747 co mi prisel od ms. Ale pokud chci aktualizovat druhou nand s RGH tak v j-runneru nemam tuto verzi k dispozici. Co s tim? Mam u neaktualizovane nand s RGH rozhozenyho avatara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtech.nettle Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Chvíli vydrž, nějaký čas to trvá než aktualizují FB image v J-runneru po vydání oficiálního update. Za pár dní to tam určitě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Diky za info, pockam tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Zdravím , nechi zakládat nové téma , tak to připísnu sem . Aktualizoval jsem DB přes J runner. Všechno proběhlo OK , mám verzi 16747 , ale xbox najíždí do origo menu . Dá se to nějak přepnout , nebo musím znovu nainstalovat FSD ? Problém je že jsem zvyklý kopírovat věci do Xka přes FSD(FTP) , ale teď když ho nemám tak tam nemůžu nakopírovat ani ten Daslaunch je tak? Flešku mi Xko nebere ( značka A-Data) a vypalovat se mi zatím nepodařilo :D ( můj starší NTB už nějak nespolupracuje ) Je nějaká jiná možnost , nebo mám sehnat jinou flešku ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 13, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) Měl jstem stejný problém! Najeď do her, měl bys tam mít XexMenu, na flashku si hoď Dashlaunch 3.12, strč ji do Xka, spusť XeXmenu v něm najeď do DashLaunch 3.12 -Installer - default.xex vyhodí ti to asi že ho máš nainstalovat, potvrď , pak vyjeď z DashLaunche a spustí se ti FSD, poté aktualizuj DashLaunch a avatary podle tohoto návodu: http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Pokud nemáš XeXMenu koukni na odkaz níže, je tam návod jak ho dát do Xboxu http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner/page13?highlight=aktualizace+xexmenu Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 tak už jsem to nějakým "záhadným" způsobem zprovoznil :D KOupil jsem novou flešku a ta už spolupracuje s xboxem , tam jsem dal přes USB XTAF - F3instaler nebo DS :D a už to najíždí do FSD . Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.