Croft Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Zdravím, zkoušeli jste už to chlapi? Já to chtěl zkusit v coop módu, bohužel, nevím co to má za smysl ale když hrajete ve dvou tak tak se obraz rozdělí na 4 díly , přitom polovinu obrazu zabere interface mapa, inventár... Takže ve výsledku z tohodle řešení jsem poněkud frustrován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 To je kdyz hrajes na jedne konzoli ? Da se hrat i online co op.. Mohli by jsme zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Jojo na jedné konzoli to takhle je, online co op nevím jak na to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Snad už si dělají p*del s těmahle hrama na "nextgen" kdybych chtěl hrát tyhle hry tak si koupím starý videohry na TV a ne "nextgen konzoli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Když to vidím, měl jsem si nechat PS3 a prachy investovat jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groeg Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Naprosto souhlasím, celá tahle retro mánie je úplně pošahaná ... člověk si koupí výkonou konzoli a pak mu servírují hry, které by graficky neobstály ani před 10 lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Zacina mi to docela vadit, celou indie scenu moc nechapu az na par vyjimek.... kde je treba slibovanej launch titul driveclub... tyhle retro na tom hrat nechci A presne, radsi jsem si mel nechat ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 jj, je to hrozny, kdyz ti nekdo cpe indie hry a jeste zadarmo.. pfuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Jediná hra, která ujde je Killzone. Dost mě zklamala Fifa, vypadá stejně jako na X360 (celkově mi fify přišly vždy graficky lépe zpracované na xboxu) :ziped:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Přijde mi, že za každou cenu chtěli vydat konzoli dřív jak Microsoft. To se jim povedlo, ale že hry na to slušné nebudou, to nikdo neřešil. Prostě na PS4 ještě není čas a PS3 by bohatě rok posloužila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Njn, u microsoftu je situace stejna.. Holt nova generace konzoli, to nebyva nikdy v prvnim roce jednoduche. Ale to je preci znama vec, nevim proc se do toho vsichni tak hrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Já se třeba do toho hrnul kvůli BF4 a lepší kvalitě této hry oproti old gen, bohužel ještě teď se mi hra seká a řešení je asi v nedohlednu, sice opravili pády hry ale to je tak všechno. Alespon mě potěšila konverze hry LAST OF US snad bude i GTA . Infamous taky dobrý, ale jednou a dost. Nicméně tohle je dizkuse ke hře Mercenary Kings, hraje to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Problém toho nedostatku je legitimní odklad titulů. PS4 spouštím momentálně málo, ale na PS3 je teď slev, že nevím, co dřív koupit, alespoň jsem teď konečně začal hrát Shadow of th Colossus, který jsem měl tak dlouho v zaměřovači. Pro mě začne pořádné hraní na PS4 asi až s Destiny, možná s Watch Dogs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 A já vůl PS3 prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Losky klidně ti dám svoje 500 Gb super slim rok a 3 měsíce v záruce a doplatek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Problém toho nedostatku je legitimní odklad titulů. PS4 spouštím momentálně málo, ale na PS3 je teď slev, že nevím, co dřív koupit, alespoň jsem teď konečně začal hrát Shadow of th Colossus, který jsem měl tak dlouho v zaměřovači. Pro mě začne pořádné hraní na PS4 asi až s Destiny, možná s Watch Dogs. Jo destiny taky vyhlížím s velkým očekáváním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 jj, je to hrozny, kdyz ti nekdo cpe indie hry a jeste zadarmo.. pfuj A kde jsou zadarmo? Pokud jen myslis plus tak to se taky plati a rozhodne si za plusko neporidim kvuli tomuhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Tak pokud nemas PLUS, pak zadarmo nejsou. Taky te ho ale nikdo kvuli tem hram nenuti kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Napsal si ze je hrozny kdyz mi nekdo cpe indie hry a jeste zadarmo ne a zadarmo mi je nikdo necpe a ja jen rekl ze na nextgenu chci hrat nextgen hry a ne tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Losky klidně ti dám svoje 500 Gb super slim rok a 3 měsíce v záruce a doplatek :D Dík, ale nechám si ho:-) Jen jsem si měl PS3 nechat a koupi PS4 odložit o rok. Stalo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Losky stačilo o půl roku odložit ale byla chyba se zbavovat staré konzole já se chystám koupit ps4 do prazdnin ale každopádně svůj x360 prodávat nemíním to by byla chyba už jen proto že za hry na ps4 bych se nedoplatil a spoléhat na ps+ zatím nemá cenu to je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Nejsem jediný, kdo "lituje" rychlého prodeje ps3. Navíc, když vím co vyšlo na ps3 v rámci psn. :) Teď si pokládám otázku má cenu si kupovat novou ps3? Včera psali, že se nový už dá sehnat za 4000,- Kč (12gb). Mercenary není špatná hra. Líbí se mi ten styl + výběr misí, koupě zbraní atp. no skoro jak sandbox :) dneska jí dám šanci v coop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 Nahodou dobra hra ze zacatku trosku nuda ale jakmile je vetsi vyber na kombinaci zbrani + nesmrtelnost , hned sranda v coopu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.