Jump to content

Mercenary Kings | PS4 | Release Date: April 1, 2014

Croft
 Share

Recommended Posts

Já se třeba do toho hrnul kvůli BF4 a lepší kvalitě této hry oproti old gen, bohužel ještě teď se mi hra seká a řešení je asi v nedohlednu, sice opravili pády hry ale to je tak všechno. Alespon mě potěšila konverze hry LAST OF US snad bude i GTA . Infamous taky dobrý, ale jednou a dost. Nicméně tohle je dizkuse ke hře Mercenary Kings, hraje to někdo?

Problém toho nedostatku je legitimní odklad titulů. PS4 spouštím momentálně málo, ale na PS3 je teď slev, že nevím, co dřív koupit, alespoň jsem teď konečně začal hrát Shadow of th Colossus, který jsem měl tak dlouho v zaměřovači. Pro mě začne pořádné hraní na PS4 asi až s Destiny, možná s Watch Dogs.

Problém toho nedostatku je legitimní odklad titulů. PS4 spouštím momentálně málo, ale na PS3 je teď slev, že nevím, co dřív koupit, alespoň jsem teď konečně začal hrát Shadow of th Colossus, který jsem měl tak dlouho v zaměřovači. Pro mě začne pořádné hraní na PS4 asi až s Destiny, možná s Watch Dogs.

Jo destiny taky vyhlížím s velkým očekáváním.

Nejsem jediný, kdo "lituje" rychlého prodeje ps3. Navíc, když vím co vyšlo na ps3 v rámci psn. :)

Teď si pokládám otázku má cenu si kupovat novou ps3? Včera psali, že se nový už dá sehnat za 4000,- Kč (12gb).

Mercenary není špatná hra. Líbí se mi ten styl + výběr misí, koupě zbraní atp. no skoro jak sandbox :) dneska jí dám šanci v coop.