snake33 Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Ahoj, jestli jsem to pochopil správně abych mohl mít RGH, ale zároveň být připojený na Live - musím mít DualNand? A k tomu abych si zahrál Titanfall - potřebuji výše zmíněné + Flash mechaniky a vypalovačku, která umí pálit XGD3. Pokud ano, kolik by taková sranda stála? - Za předpokladu, že mám x360 s RGH a DB 2.0.16547... Děkuji za objasnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Duben 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 A hlavne musis mit zaplaceny Gold abys mohl hrat Titanfall :D Pocitam ze flash mechaniky a vypalovacka vyjde mnohem draz,nez si koupit original Titanfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 A hlavne musis mit zaplaceny Gold abys mohl hrat Titanfall :DPocitam ze flash mechaniky a vypalovacka vyjde mnohem draz,nez si koupit original Titanfall Asi mu nejde jen o hraní titanfall, když má flashlou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) dualnand +- 1500,- za predpokladu ze uz mas rgh, falsh uz je vetsinou v cene, kecy o zaplacenim goldu te snad nerozhodi :) mam to uz nejakej patek a vrele doporucuji, pokud chces byt online vsude rgh nepotrebujes..staci flash koupis vypalovacku a jeste usetris, pokud chces stahovat kazdy ♥♥♥♥♥ a online ses malo kdy ber dual nand Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 A hlavne musis mit zaplaceny Gold abys mohl hrat Titanfall :DPocitam ze flash mechaniky a vypalovacka vyjde mnohem draz,nez si koupit original Titanfall wtf......?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Tedy +/- dualnand 1.500 + mechanika 500? A pak můžu hrát vše online, bez banu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Informace o Xecuter DemoN (dual NAND) jsou zde: http://console-forum.net/tema/143217 Dual NAND je přídavek k RGH, kde je pak výsledek spojení 2 konzolí v 1 a lze mezi nimi přepínat. To znamená, že na jedné je RGH a na druhé je stav bez RGH (můžeme nazvat jako originální stav), se kterým lze využívat službu Xbox LIVE. Flashnutí mechaniky se týká pouze mechaniky a přidává jí pouze podporu čtení vypálených záloh her, nic jiného na konzoli neovlivňuje ani nemění. Co se vypalování týče, témat k tomu příslušných je tu mnoho. Pozn.: Pokud máš Xbox 360 (Phat) s původním RGH (nikoliv RGH2 či R-JTAG), bude potřeba přejít na RGH2 či R-JTAG, jinak dual NAND nebude mít využití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Díky moc, mám slim, tedy RGH by mělo být novější. Je možné se s tebou na instalaci domluvit? Bylo by možné si i u tebe i koupit tu vypalovačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 U Slim je od počátku RGH2, původní RGH bylo pouze pro Phat. Vypalovačku lze koupit kdekoliv v obchodě, jsou to běžné mechaniky (doporučuje se Lite-On iHAS). Pokud máš zájem, kontaktuj mě skrze PM, kde se můžeme domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Děkuji, určitě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj, jestli jsem to pochopil správně abych mohl mít RGH, ale zároveň být připojený na Live - musím mít DualNand?
A k tomu abych si zahrál Titanfall - potřebuji výše zmíněné + Flash mechaniky a vypalovačku, která umí pálit XGD3.
Pokud ano, kolik by taková sranda stála? - Za předpokladu, že mám x360 s RGH a DB 2.0.16547...
Děkuji za objasnění...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.