Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 - nefunguje GTA V

Otázka

Odesláno

Dobrý den,

potřeboval bych se vás zeptat na to. Používám k xboxu normálně externí disk (mám RGH), ale jediná GTA V se sekne při načítání a už nic víc se nestane. Takže bych se chtěl zeptat kde je problém? Zkoušel jsme stáhnout více verzí GTA , ale pokaždé to udělá to samé. Někde jsem četl, že složka contect musí být na interním disku, ale mám jen 4GB verzi.

Děkuji za odpověď

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Ja myslim ze by mu to i tak nepomohlo kdyz ma 4GB verzi Xka,lidi koupi levnou 4GB verzi Xka a pak se divi ze jim hra nechce jet a nebo neumi cist podrobne navody!

Zaklad je mit kvalitni flash disk a naformatovany v Xboxu,pak ti hra urcite pojede,pokud udelas vse podle navodu!

Doporucuju ti precist cele tema o instalaci GTA V, verim ze tvuj problem tam resily uz desitky lidi co maji 4GB disk a co jsem se docetl tak problem bude ve flashce (pomala,nenaformatovana,16GB minimalne)

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu