Dweightee888 Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 AHoj,mám takový problém, mám notas a aktualizoval jsem na 8.1, jenže se mi začal notas sekat a přehřívat... nejde to nějak zpět? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pestalix Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Taky jsem měl 8.1,měl sem problémy s hrama asi přehřívání typuju.určitě se to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Duben 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 No ale jak? Na netu jsem nic použitelnýho nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 13, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Jedinou možností je obnova systému z recovery partition, kterou bys měl v notebooku mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Duben 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 mohl by jsi mi říct, jak se to dělá? Jsem z toho zoufalej :-( smazala by se mi data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dweightee888
AHoj,mám takový problém, mám notas a aktualizoval jsem na 8.1, jenže se mi začal notas sekat a přehřívat... nejde to nějak zpět? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.