perrek Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 zdar, mám 3DS nově, nemám s tím absolutně žádnou zkušenost. K 3DS mám Acekard 2i, firmware mám 6.1.0. jak proboha udělám to, aby mi fungovaly na AK2i NDS hry? nikde jsem na netu nic nenašel :/ Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 moc dobře si již nepamatuji jak to s acekard je když se podívám na jejich stránky tak už ani neexistují a taky nějak přes rok jim i trvalo než vydali update flashkarty na nový firmware 3DS.. Acekard již není správna volba pro 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
zdar, mám 3DS nově, nemám s tím absolutně žádnou zkušenost. K 3DS mám Acekard 2i, firmware mám 6.1.0. jak proboha udělám to, aby mi fungovaly na AK2i NDS hry? nikde jsem na netu nic nenašel :/
Díky moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.