Čuřil Buřil Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 MMORPG zasazené do obřího světa Tamrielu překopávající stávajicí prvky MMORPG. Nenajdete zde žádne nesmyslné omezení typu proč by mág nemohl nosit plátovou zbroj, real-timove souboje, záživné qvesty, obléhání hradů a mnoho dalšího. Tak kdo uvažuje, že to bude hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2014 A co ty měsíční poplatky? Prej to má byt zpoplatněno. Někde jsem slyšel nebo četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 JJ 400Kč měsíčně. A to me odrazuje od nákupu této hry. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Tohle trošku přepískli. Kdyby placka stala 500kc, tak jdu do toho, ale takhle na ne seru!! Jaký výhody to dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Duben 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 tež si radši počkam na Destiny ta je bez poplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Destiny a celkem mě láká Evolve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helsingccx Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Destiny beta mě moc nebavila, jako zajímavá konkurence tes online mi přijde neverwinter bude to free to play oproti tes kdy 60 denní karta stojí 749(pro pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Ahoj chysta se nekdo tohle porizovat???, mam tet rozehranej neverwinter ale tohle me laka vic teda a zajimalo by me jestli to bude nekdo hrat vubec abych to neporizoval zbytecne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Neverwinter hraju taky a dost mě to chytlo. Tim že se zrušili poplaty u Teso tak to asi pořídim. Pořád ale není myslím jiste zda to na konzole vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Je to jisté - plánovaný release PS4/X1 9.6.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 To su v Řecku :D ale bude co hrát potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroous Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Včera jsem to pořídil - pro ty, kteří měli ESO na PC před tuším 9. 4. 2014 proběhla/probíhá (trvá do 9. 5. 2015) akce za 15 € pořídit verzi na konzoli i s převedením postav na účtu pro PC... o akci mi došel od bethesdy email... za tu cenu si to rád na xku zapařím hned jak to vyjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Dobrá cena. Digitalka nebo placka bude 1500kc určitě. S tim převedením postavy to bude špatný. Nový na malých levelech a pcčkáři hooooodně vysoko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weekee Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 Mělo by to mýt stejné jako s neverwinter online - hra zdarma, jen placený nějaký ten obsah ;) http://bonusweb.idnes.cz/the-elder-scrolls-online-obchodni-model-ke-hrani-zdarma-predplatne-102-/Novinky.aspx?c=A150122_160318_bw-novinky_anb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrickej Emil Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 (upraveno) na xone je to jen jednorázově nic se neplatí :) Upraveno Srpen 2, 2015 uživatelem elektrickej Emil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrickej Emil Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 :),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrickej Emil Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 ____________________________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosh08 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Hrava to niekto? Ak hej tak si ma pridajte GT: Marosh08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Červen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Hraje ještě někdo? Jsem L17 a hledám spoluhráče pro těžší dungeony. Zvládnu jen delves, další už ne. Můžu hrát většinou k večeru, případně večer po osmé. Občas během dne, záleží na domluvě. Zatím jsem je v Elseweyru. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.