axa321 Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Ahoj, doporučili by jste mi nějaké hry žánr : Survival horror, horror ale aby měli dobrý příběh ?? :) hodně mě bavil Resident Evil 1,2,3,4. Zkoušel jsem : již zmíněné RE 1,2,3,4 Dead Space 1 Amnesia 1,2 Outlast Alone in the dark 5 silent hill 3 Můžete psát i akční hry. Bavil mě např. Hitman-Absolution, Děkuji za každou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Rozhodně vyzkoušej Alan Wake, ten vsází na parádní příběh a funguje mu to skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axa321 Odesláno Duben 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Díky :D mrknu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Rozhodně vyzkoušej Alan Wake, ten vsází na parádní příběh a funguje mu to skvěle. Jedničku jsem hrál a byla dobrá, je tak dobrá i dvojka ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Pokud myslíš Alan Wake: American Nightmare, tak to bych zrovna jako dvojku vůbec nebral, osobně mi to spíš přijde jako datadisk k jedničce - příběh skoro žádný a jedná se vesměs o odrážení útoků nepřátel, kteří chodí ve vlnách. Osobně mě to téměř vůbec nebavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axa321 Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Prosím pište cokoliv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.