axa321 Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2014 Ahoj, doporučili by jste mi nějaké hry žánr : Survival horror, horror ale aby měli dobrý příběh ?? :) hodně mě bavil Resident Evil 1,2,3,4. Zkoušel jsem : již zmíněné RE 1,2,3,4 Dead Space 1 Amnesia 1,2 Outlast Alone in the dark 5 silent hill 3 Můžete psát i akční hry. Bavil mě např. Hitman-Absolution, Děkuji za každou radu :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 21, 2014 Rozhodně vyzkoušej Alan Wake, ten vsází na parádní příběh a funguje mu to skvěle. Citovat
Mušák Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2014 Rozhodně vyzkoušej Alan Wake, ten vsází na parádní příběh a funguje mu to skvěle. Jedničku jsem hrál a byla dobrá, je tak dobrá i dvojka ? Díky Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 21, 2014 Pokud myslíš Alan Wake: American Nightmare, tak to bych zrovna jako dvojku vůbec nebral, osobně mi to spíš přijde jako datadisk k jedničce - příběh skoro žádný a jedná se vesměs o odrážení útoků nepřátel, kteří chodí ve vlnách. Osobně mě to téměř vůbec nebavilo. Citovat
axa321 Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2014 Prosím pište cokoliv :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.