Patagon Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Zdravím široké obecenstvo, Jako šťastný majitel Zaklínače 2 a Dark Souls, jsem se rozhodl pro nákup gamepadu pro PC. Bohužel nejblíže ke gamepadu mám přístup pouze skrz PSP a s opravdovým gamepade jsem se setkal naposledy před 10 lety u PS1. Nevím tedy, jaké vlastnosti gamepadu bych měl při koupi zohledňovat a jak vysoce je cenově ohodnocovat. Z tohoto důvodu bych Vás rád požádal o rady, doporučení, či dokonce vlastní názory, které by mi pomohly s výběrem toho nejženyálnějšího gamepadu pro moje PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Ahoj, osobně mám nějaký no-name gamepad za 200,- z elektra a funguje krásně, dále jsem zkoušel Dual Shock 4 a taky perfektní, co ale bývá takovou klasickou volbou je Xbox 360 gamepad. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Pokud ti staci jen 1 analogova packa a jeden par hornich tlacitek, staci na flashnute PSP stahnout program a vytvorit si z nej pres wifi gamepad, pokud mas receiver v PC. Pokud ne, tak klasicka kvalitni volba bude ten X360; dratovy novy sezenes za 600 a drobne, coz neni malo, ale zas mas celkem zarucenou kvalitu a hlavne hassle-free kompatibilitu se vsemi novymi hrami, ktere podporuji gamepad. Koupil jsem ten a spokojenost, a to celkove vzato nemam X360 gamepad rad. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Nejlepší volba je dle mě xboxackej pad, ten je zároveň velice kvalitní, takže np. Jen bacha na eBay, Aukro apod... Já ho bral z Aukra, že prý originál. No nejsem ♥♥♥♥♥ a hned po rozbalení jsem poznal, že to samozřejmě origo není. Nakonec po dlouhé domluvě s týpem, který na mě hrál divadlo "já o ničem nevěděl, pardón", jsem se domluvil aby mi vrátil část peněz s tím, že si ten ovladač nakonec nechám, protože jsem měl v plánu ho stejně akorát využít na jeden, max dva tituly. Tudíž mi to stačilo a nakonec jsem byl spkojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.