Moderators drak3go Odesláno Květen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Nedaří se mi nainstalovat update Playroom na V1.04, opakované pokusy končí chybovým kódem jak je popsáno ZDE Šel vám tento update nainstalovat normálně, případně pokud jste na nižší verzi tak jako já, můžete to zkusit? Mám instalovaný nejnovější FW v konzoli (1.70) a současná verze Playroom V1.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 18, 2014 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 To jsem jediný kdo tu appku zkoušel anebo je každému kdo to zkusil zatěžko reagovat? ;) Problém jsem konečně vyřešil, kdyby měl někdo náhodou stejné potíže (což asi nebude vzhledem k tomu, že se nikdo neozval), tak mně pomohl TENTO postup a aplikace se poté updatovala na nejnovější verzi 1.04 a vše funguje jak má. Tím pádem se to tu může locknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
drak3go
Nedaří se mi nainstalovat update Playroom na V1.04, opakované pokusy končí chybovým kódem jak je popsáno ZDE
Šel vám tento update nainstalovat normálně, případně pokud jste na nižší verzi tak jako já, můžete to zkusit?
Mám instalovaný nejnovější FW v konzoli (1.70) a současná verze Playroom V1.00
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.