palmer14 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Cau, tak me prisel email od xzone ze v Watch Dogs na x1 nebude cestina :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 To bylo jasny ;(( ja kupuji radsi na x360 kvuli cestine :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Zvláštní, PS4 češtinu mít má. Je to zřejmě proto, že XOne se bude oficiálně v CZE prodávat až od září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Jj presne tak drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 To je jasný, X1 je konzole na nic, předražená, nevýkonná, velká jako kráva...to je jasný :-) PS4 jede!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 To je jasný, X1 je konzole na nic, předražená, nevýkonná, velká jako kráva...to je jasný :-) PS4 jede!!!!!!!!! musim uznat, že tenhle příspěvek má fakt velkou váhu ;) souhlasim s drakem, kdyby se X1 prodával dřív, tak by taky měl češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Jen jsem napsal pravdu o té konzoli, je mi ukradený, jakou to má váhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 X1 má mít taky češtinu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Jen jsem napsal pravdu o té konzoli, je mi ukradený, jakou to má váhu a já si zas myslim, že nám je ukradenej názor zakomplexovanýho PSkaře :-) tohle si můžeš jít psát do PS sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Nejsem zakomplexovaný, jen vidím, co MStýpci nevidí a to, že konzole je asi o 50% horší, je velká a podobně, jak jsem psal. To jsou velké nedostatky a už teď se projevuje výkon konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 nemá cenu to řešit... každá konzole má svoje pro a proti, já nejsem ani pro jednu ani pro druhou... ono se ukáže, jak si X1 povede, až se začne prodávat i v Evropě (jinak se teda omlouvám za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Mám psko, ale časem si koupím i X1. Kdo chce výkon, koupí si PC. Co byste chtěli za těch +- 12000Kč kolik konzole stojí. Herní PC jsou cenově hodně jinde, minimálně 2x tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak tam cestina nakonec je,jako tomu bylo u AC4 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=watch-dogs-na-xbox-one-je-nakonec-v-cestine-179896 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Květen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak to bude paráda :D zitra si pro ni jedu tak pak dam vědet jak to je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Jj je tam cestina uz parim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Květen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak to je paráda dik za info. Už se tesim o mnohem více. Sem se obával se na X1 nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Me to strasne prekvapilo a jsem nadsenej :) XONE jedeee ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Květen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Fakt ze jo Je taaaam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Tak jsem si taky včera zapařil první 2 hodinky a musím říct, že jsem nadšenej. Hra je supr, jen trochu pokulhává řízení vozu, ale tak člověk nemůže chtít všechno :-) Každopádně to bude hra na dlouhé blbnutí. Hlavně že tam je čeština, bez ní bych ve hře neměl šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Taky jsem nadsenej, jen me taky mrzi ta fyzika aut, ale zase to je vic akradovka a me to tolik neva...kazdopadne cestina je top!!! Aspon clovek vsemu rozumi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.