Shark007 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 ZDravím, možná to tu už zazněloale pořídil sem ps3 pred par dny a zajímalo mě jestli nekdo mate zkusenosti s nějakým z techto konvertoru. Popr zkusenosti vase a co byste mi doporucili :) dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Doporučoval bych vykašlat se na podobné hlouposti a osahat si hraní na gamepadu. Konzole nejsou počítač, tyhle konvertory stejně většinou skoro nefungují. Gamepady jsou navržené, oproti klávesnici a myši, pouze na hry. Za pár dní si na něj zvykneš a je to mnohem pohodlnější a přirozenější. Je pravda, že PS3 gamepad není mezi špičkou, ale dá se vylepšit např. tímhle: http://www.jrc.cz/hra_ps3_trigger_controller_add_on_kit_sl_4424_bk Nebo jde zahodit a koupit xbox-like gamepad (viz. http://console-forum.net/tema/166694-jakyy-gamepad-k-ps3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark007 Odesláno Květen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Jo to me nechapej zle, me ten gamepad sedne, libi se mi a hraje se mi na nem dobre... ale uprimne po 20ti letech hrani na PC pomoci klavesnice a myši, byl sem zvyklej proste i na rychlejsi reakce a otáčení atd. Jako nejak se nedokazu proste na 3D akce preorientovat z klavesnice na gamepad :( a prave jsem myslel ze tyhle konvertory docela fungujou koukal jsem teda na nejaka videa na Youtube a docela me to aspon podle toho videa prijemne prekvapilo, tak jsem si myslel ze tu na to bude samá chvála a ono nic :))) prave sem myslel ze konkretne na 3D akce by to mohlo být super (ostatni hry si mylim ze jsou na gamepadu uplne v pohode) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shark007
ZDravím, možná to tu už zazněloale pořídil sem ps3 pred par dny a zajímalo mě jestli nekdo mate zkusenosti s nějakým z techto konvertoru.
Popr zkusenosti vase a co byste mi doporucili :) dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.