Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Ze začátku mi hra přišla strašně jednoduchá, ale čím jsem dále (za jízdou vlakem) , tak to začíná být zábavnější.Neříkám, že to je něco revolučního, ale než vyjde Watch dogs, tak celkem dobrá časová výplň.Určitě je dobré zvolit předposlední obtížnost. No v podstatě video mluví za vše a graficky mi to přijde naprosto stejné, jako toto PS4/XBOX ONE :D http://www.youtube.com/watch?v=q8fDkns1FxE

Upraveno uživatelem triss
Odesláno

já to udělal podle postupu od xmodu(tím bych chtěl poděkovat ): všechny 4 dvd jsem převedl v iso2god a nahrál do jedné složky,v xboxu mam externí hdd a z noťasu vytažený hdd který mám zapojený v xboxu a ten mi slouží jako interní. Převedenou složku jsem nahral na externí hdd(kde si ukladam všechny hry) a normálně v menu/hry spustil dvd 1. Chce to instalaci a u jsem dal na interní hdd.Hra se nainstaluje a už mužete v pohodě hrát,vypada to velice dobře :)

Odesláno

Tohle je nešťastný krok, mám třeba gta5 nainstalované komplet 1. i 2. disk a žádný problém nemám a to mám fatko.

Ten kdo má slimáka, kde je to mnohem tišší tak mu to asi nevadí, ale mě ten neustálý kolotoč mechaniky vytáčí.

V poslední době se to začíná hemžit hrami, které nejdou nainstalovat, třeba Minecraft, Terraria, Titanfall (pouze 1dvd, instaluje se povinně jen HD content), tohle není jen o tom, že xbox načítá z mechaniky i z dvd a teď i Wolfenstein, nevím jaký to má smysl, do teď se všechny hry daly nainstalovat, u Minecraftu je potřeba na instalaci pouze pár Mb.

Odesláno (upraveno)

jo to jo ale myslel jsem spíš nějaký postřeh to jsem se díval na youtube a to vím taky že ho musím rozstřílet :) tak už jsem ho udělal ale dal mi zabrat kdyby měl někdo s ním problemy tak na něho mrsknout dva granaty on na chvíli zamrzne a šit do něho co se vleze a pak znova tak samo

Upraveno uživatelem Samopall
Odesláno

Tak už taky pařím musím říct že je to pěkná řezba něco ve stylu Dooma jen mě štve že to nejde nainstalovat a DVD v mechanice furt běží a na FAT elite je to asi trošku hlučnější než na slimku hlavně když hraju večer a musím ztlumit zvuk je to celkem na prd. To asi vyvojáři nedomysleli ale jinak je to bomba grafika neni jako crysis ale da se to...

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Na 2.strance je popis od XMODa jak to nainstalovat,staci jen trochu cist a ne se hned ptat!

Ja jsem prevedl ty 4 DVD pres Iso2God najednou se zaskrtnutou volbou "auto rename multidisc game" a to cele jsem soupl na interni disk do content/16 nul/ spustil DVD1 najede instalace co trva vecnost a ve hre se mi automaticky preplo na DVD 2 kdyz bylo potreba!

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu