Jarda66 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 tak díky jardo zabi mě Nedělej uraženýho, stačí nebejt línej ale jen hledat a číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Content tj disk 1 co se instaluje je na interním disku v content/16 nul/id hry. Když máte nakonfigurovanou dost velkou flashku, dá se samo nainstalovat i na ní.Jinak postup: 1) Všechny 4 disky v iso2god převést najednou s volbou "auto rename multi disk games" a on je napere do jedné složky která se pak celá nahraje na konzoli - nebo jde použít metodu Disc 1 Disc 2 atd to funguje taky už to někdo psal.Přepínat to bude dobře oběma metodama. 2) Spustit z disku 1) ten si řekne o instalaci tak ho nainstalovat (trvá to věčnost) - tenhle krok musí jít na interní disk nebo připravenou flashku (instaluje se do content/16 nul/id hry) To je vše Krok 1 může být na externím disku.Instalace v kroku 2) musí jít na interní nebo flashku XBOX 360 /250 GB/ (RGH) Wolfenstein.The.New.Order.XBOX360-COMPLEX Funkční :thanks: Upraveno Říjen 27, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decacek Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Ahoj.Vím že rada jak hru rozjet na RGH už tu byla řečena několikrát ale také bohužel hru nemohu rozjet.Všechny 4 dvd properu přes iso2god volbou "auto rename multi disk games" a on je napere do jedné složky kterou pak celou nahraju na konzoli na HDD do content/16 nul.Na externáku nebo i interním disku spustím klasicky 1 DVD extrahovane pro RGH programem Xbox image browser.Hra se normálně spustí a když dám v menu vybrat obtížnost a začít žádná instalace nezačne a chce to DVD 2.Zkoušel jsem i jiné způsoby které jsem našel ale pořád nic.Byla by nějaká rada co dělám špatně ?Předem děkuji všem.Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 5, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Nevim ale asi blbe ctes nebo co, nechapu proc kdyz nakopirujes ten jeden velky soubor se ctyrmi disky do content/16nul/ spoustis hru z vyextrahovaneho disku pres XboxImageBrowser, to se NIKDE v navodu nepise? Nakopiruj jen ten soubor do contentu,spust DVD1 z FSD3( budou tam vsechny 4 DVD) najede instalace (klidne si uvar kafe) a je to hotove,hra si pak sama prepina na dalsi DVD! Tak jednoduchy popis je v prispevku 28 a ty delas ...... :roll: Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decacek Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Aha.Tak to se omlouvam.Netusil jsem totiz ze potom co tam adresar s tema Dvd nakopiruju se mi objevi ve FSD3.Nevedel jsem jak ji mam spustit.Proto jsem ji spustel z toho DVD 1 zvlast.Dekuju.Hned jak prijdu z prace tak vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Pokud mas nastavenou cestu ke hram v FSD tak urcite objevi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decacek Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 A to musim nastavit cestu i do te slozky Content? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decacek Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Cestu na Inerni i externi disk jinak nastavenou mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 ja mam len disk 1 a disk 2 prerobeny cez iso2god a funguje to:) dalsie pridam ked ma bude ziadat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 A to musim nastavit cestu i do te slozky Content? Ano,je treba nastavit vsechny slozky kde mas hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Dali jste někdo toho bosse v hangáru, jak jsou ty helikoptéry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Tak už sem to udělal. Jinak vzal sem si tu zbraň, jak se s ní rozřezává železo a přepnul jsem si to na tu světlici nebo co to je, střílí to modře. A po chvilce bylo po něm:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Mam takovy dotaz,mam origo,nainstaluju prvni disk a kdyz chci hodit instalaci druheho disku,tak mi tam nenabehne polozka install,je chyba u meho xboxu,nebo to tak ma byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 DOHRÁNO. Hodnotím známkou 8 z 10. Konec vypadá, že by mohl být pokračování. Tak uvidíme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Mam takovy dotaz,mam origo,nainstaluju prvni disk a kdyz chci hodit instalaci druheho disku,tak mi tam nenabehne polozka install,je chyba u meho xboxu,nebo to tak ma byt? kdyby jsi pořádně četl tak víš, že 1DVD je jenom instal a DVD 2,3,4 jsou hrací ty už se neinstalují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 kdyby jsi pořádně četl tak víš, že 1DVD je jenom instal a DVD 2,3,4 jsou hrací ty už se neinstalují No ale kdyz mam xbox s HDD,tak u ostatnich her je moznost instalace vsech disku,jen u teto ne. A jelikoz to nejde ani u jednoho disku,tak to bude ve hre asi nejak zakazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 normalně tam 1DVD vložíš objeví se obrázek pak A jako play skočí ti tam instal po instalaci to bude chtít 2DVD kvůli hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 normalně tam 1DVD vložíš objeví se obrázek pak A jako play skočí ti tam instal po instalaci to bude chtít 2DVD kvůli hraní To ja vim,uz to hraju,ale spis se ptam,ze mi to 2.-3. a 4. DVD nejde nainstalovat na HDD. Nebo mi to spis nenbizi moznost instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 tak hraj ako ti to ide, potom si samo vyziada dvd 2 tak ho potom das:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezz Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) Mám menší problém. xbox RGH . Předělal jsem dvd dle návodu a když se naistaluje první dvd spustím hru z druhého. Ale chybí textury. Neví někdo čím to může být? Na začátku v tom letadle je vše bíle. dál to jen a pouze mění barvy. fialová atd. Děkuju Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem Matezz preklik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezz Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Takze vyreseno. Externi hdd format do fat32. Vsechny 4 dvd v iso2god a do jedne slozky... a hrajeeeem. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.