Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HTC ONE Zásadní problém, prosím o pomoc !


sasán

Otázka

problém vyřešen prosím lock !

Čus, byl mi ukraden telefon, ale téměř zázrakem se mi po zhurba 5ti dnech zpátky vrátil. Jediný problém byl, že měl uplně vymazaný os, zkrátka to byla jen cihla která po zapnutí zobrazila logo htc. Naštěstí osoba která toto provedla byla zřejmě ♥♥♥♥♥. Měl jsem telefon předtím rootlý a tak jsem v něm měl stále twrp. Nakonec se mi tedy povedlo ho připojit k pc a přes příkazový řádek spustit instalaci přes sdk a do telefonu jsem zpět nahrál android revolution romku. (Což je řešení mého problému a proto jsem tento topic chtěl uzavřít). Jako perlička byl dotyčný až takový ♥♥♥♥♥♥, že mi sice vymazal OS ale nevymazal vnitřní uložiště, takže hudba a jeho fotografie mi zůstaly :D

No a jen tak pro mou informaci: Jsem šíleně paranoidní člověk a tak mě napadá, lze nainstalovat nějaký sledovací program do telefonu aniž by o tom vlastník věděl ? Bojím se, zda mě teď třeba někdo nesleduje :D Jak to zjistím ? (vím, že cerberus jde tuším instalovat nějak, že jej nesmaže ani uplné smazání romky)

Upraveno uživatelem sasán
vyřešeno, dopsání na Jarisákovu žádost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Návrat mého telefonu byla fakt spíš jen shoda náhod, ani jsem s tím nepočítal :) Mno já právě slyšel o něčem, co nejde právě odstranit ani reflashem romky tuším že nějaká verze toho cerberusu ale nevím, jestli si teď nevymýšlím :D :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Přesně tak, vymazáním dalviku a factory resetu v kombinaci s instalací úplně nové romky není ani sebemenší možnost, jak by ti mohl telefon sledovat, protože už jen samotný factory reset všechny aplikace zlikviduje a neexistuje žádná trackovací aplikace, která by uměla factory reset "přežít", leda by to byla systémová aplikace, která by ale musela být zabudovaná přímo v ROMce.

Každopádně pokud si chceš být úplně jistý, udělal bych zálohu dat a kompletně zformátoval telefon (přes CWM/TWRP a pak nainstaloval romku přes fastboot), ale imho to vůbec není potřeba.

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu