Bl4de Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Watch Dogs je plne v cestine 😍😍😍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 No myslím, že každý, kdo se alespoň trochu zajímá o Watch_Dogs už dlouho dopředu věděl, že bude hra v češtině :D Každopádně pokud mají být ty fotky "důkaz", že má hra CZ titulky, tak se to podle těchhle fotek nedá vůbec poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Rikalo se ze na xone cestina nebude proto to sem davam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Je cestina i u digitalni verze hry?? Nechce se mi kupovat v krámě radši bych si to stáhl ale aby tam byla cestina diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak to nevim, napis vyvojarum, ale v menu je na vyber 10 jazyku tak by to melo byt stejny, zkus zjistit jak je to u AC4 a u WD to bude stejny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 U Ac4 cestina je v digitálu ale tamto je napsaný v popisku hry u WD nejsou napsaný jazyky :( no ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 vy uz mate doma hru??ja ju mam objednanu a ma mi prist dneska- zajtra a nikto nevedel ci to bude v cz jazyku lebo aj u predajcov bolo najprv ze cz potom to zmenili na en a cca 2 dni dozadu to zmenili na cz dokonca nekde maju este stale pisane EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Ja uz parim odvcerejska a vse v CZ kupovano v mironet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 ake to je??je to dobre grafika a hratelnost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Grafika a hratelnost super ale fyzika oproti gta opravdu spatna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 uz nech mi to dojde a online si hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 podle mě se ta lokalizace i docela povedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 nefunguje mi dabing, v žadnym jazice neni slyset mluveny slovo , nejaka rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Jen titulky....dabing delany nebyl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 si me nepochopil, me nufunguje ve hre zadny mluveny slovo, ani anglicky , ani rusky :) hra nainstalovana na 100%, proste jenom bezej titulky, a zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Tak určitě nebudeš sám, kdo na takový problém narazil. Zkus nějaké komunitní fórum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 tady nejsem dobre rikas? :) komplet sem to smazal, nainstaloval znovu, nechal origo prednastavenou anglictinu, jak dabing tak titulky, a proste mi ani pri prvni animaci, ani pri hre kdyz mi nekdo vola treba, nikdo nemluvi , sou slyset jenom zvuky a bezi titulky, zadnej dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 tak si zkus zmenit ruzne zvukove kanaly v nastaveni ve svem xboxu. Kdysi na ps3 jsem mel problem u final fantasy a vyresilo to zmenu z dolby 7.1. jen na 5.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 tak si zkus zmenit ruzne zvukove kanaly v nastaveni ve svem xboxu. Kdysi na ps3 jsem mel problem u final fantasy a vyresilo to zmenu z dolby 7.1. jen na 5.1. je to tak, uz to maka, díky moc za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 tady nejsem dobre rikas? :) jo vidíš, já to trochu špatně formuloval :D ... myslel jsem samozřejmě přímo k té dané hře, tam jsou vždy nějaké troubleshooting topicy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.