snake33 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Prosím o radu jak zprovoznit Kinect na DB 2.0.165470.0. Stáhl jsem si aktualizaci ze stránek MS a při instalaci update mi to hlásí chyby viz dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Žádnou chybu "viz dole" jsi sem nedal. Jinak předpokládám že víš, že update DB oficiálním souborem ze stránek M$ lze udělat pouze na stejnou verzi DB, která je instalovaná v konzoli (v opačném případě by to znamenalo znefunkčnění RGH). Pokud jsi ten update stahoval aktuálně teď někdy, tak na oficiálních stránkách je vždy jen nejnovější verze systémového SW, což je aktuálně ale 2.0.16747 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Viz dole obr. 1 :D Máš pravdu, dával jsem tam update na jiný DB, teď už to šlape. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.