Lubos L Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Mám PSP 3004 flashnuté, ale některé stažené hry mi nejdou. v čem mám hledat problém? Koncovka je cso nebo iso. Hra se načte a pak napíše : the gane could not be started. (hra nemohla být odstartována). Díky za rady. Upraveno Červen 14, 2014 uživatelem Lubos L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 "Některé stažené hry mi nejdou" je vcelku širokej pojem. Vůbec se neukazují nebo padají po startu...? Jakou mají koncovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubos L Odesláno Červen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 (upraveno) Koncovka je cso nebo iso. Hra se načte a pak napíše : the gane could not be started. (hra nemohla být odstartována). Kód 80020148. Upraveno Červenec 11, 2014 uživatelem Lubos L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Za tou větou "The game could not be started." je v závorce určitě i jistej kod, tak ho sem napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codyb Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Zdarec, mám PSP3004, verzi.6.60, provedl jsem instalaci Instalace 6.60 PRO. Hry stahuji do složky ISO, takže myslí, že dělám vše dobře. Jen mi některé hry vůbec nejedou. Zatím asi ze 20 her jsem rozjel jen Killzone Liberation a NFScarbon :-) některé hry se mi ve složce zobrazí jako corupted, u GTA se mi hra rozjela, ale jakmile se skončilo úvodní intro, tak se PSP natvrdo vyplo a podobně je tomu u dalších her. Dokáže mi někdo poradit, co dělám špatně nebo kde je chyba. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubos L Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Ahoj, ten kod je tam 80020148. Díky za info. Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 V XMB menu zmačkni SELECT a u UMD ISO MODE nastav M33 driver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubos L Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Díky za info, ale moc s tím neumím. Kde to XMB menu najdu? Nemám ani návod. Flesh tam mám CIPL. Je to v pořádku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 XMB menu je menu PSPčka, tudíš menu, kde se pohybuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubos L Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 (upraveno) Tak jsem to přepnul, ale chová se stále stejně. Mám LME Launcher for 660, i instaler. To vše se spustí, ale stále hlásí stejnou chybu. Ale třeba Assasins jde, Princ of Persia jde chvilku a pak se sekne a vypne celé PSP. Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem Lubos L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Stejná chyba (80020148 ) to být nemůže, jelikož by se ta hra ani nespustila. Jsou ty hry celý - neořezaný? Jsou ve formátu ISO nebo CSO? Nemáš je třeba špatně stažený...? Příčin může být víc. Nebo si taky zkrátka nemusí rozumět s tvým CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubos L Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Ahoj, díky za reakci. Hry jsou z "pspmaniak" a měly by být celé. Některé v CSO, jiné ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Ty hry co ti padají zkus stáhnout jinde a nejlíp v ISO. Pokud budou padat dál, můžeš ještě zkusit nahodit starší CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 REWEN11 Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Da se flesnout i psp go a hry nahrat na pametovku?popr jak se to dela??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Co kdyby jsi namísto oživování několik let starých témat a dublování tvých příspěvků ze všeho nejdřív pořádně hledal, hm? http://console-forum.net/tema/182325-custom-firmware-6-61-pro-c2-14-2-2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lubos L
Mám PSP 3004 flashnuté, ale některé stažené hry mi nejdou. v čem mám hledat problém? Koncovka je cso nebo iso. Hra se načte a pak napíše : the gane could not be started. (hra nemohla být odstartována). Díky za rady.
Upraveno uživatelem Lubos LOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.