dragon810 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Zdravím, na YT se objevil skvělý youtuber, který dělá velmi povedené Let's playe z X1 her, nyní dělá LP z Watch_Dogs a v budoucnu plánuje aji exkluzivity jako Ryse a Dead Rising 3. Byl bych rád kdybyste jeho kanál omrkli a dali mu šanci. https://www.youtube.com/channel/UClqFo9GUZZdw54yg6zGRxdQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nějak se mi to nezdá - nejsi tím "skvělým youtuberem" náhodou ty sám? Takhle už jsem totiž viděl pár lidí propagovat někoho na YouTube a pak se ukázalo, že jsou to oni sami. Taky je docela náhoda, že má nick "LINKIN LP" a ty sám máš Linkin Park jako avatar. Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nejsem to já. Je to můj kámoš a fakt je dobrý, tak mu chci pomoct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helsingccx Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Doprdele :D skvělý youtuber ? Povedené lets playe? ♥♥♥♥♥ tady ani nemá cenu psát co všechno je špatně :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 ale tak snaha se cení ne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.