dragon810 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 Zdravím, na YT se objevil skvělý youtuber, který dělá velmi povedené Let's playe z X1 her, nyní dělá LP z Watch_Dogs a v budoucnu plánuje aji exkluzivity jako Ryse a Dead Rising 3. Byl bych rád kdybyste jeho kanál omrkli a dali mu šanci. https://www.youtube.com/channel/UClqFo9GUZZdw54yg6zGRxdQ Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 Nějak se mi to nezdá - nejsi tím "skvělým youtuberem" náhodou ty sám? Takhle už jsem totiž viděl pár lidí propagovat někoho na YouTube a pak se ukázalo, že jsou to oni sami. Taky je docela náhoda, že má nick "LINKIN LP" a ty sám máš Linkin Park jako avatar. Jak to tedy je? Citovat
dragon810 Odesláno Červen 3, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 Nejsem to já. Je to můj kámoš a fakt je dobrý, tak mu chci pomoct :D Citovat
helsingccx Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2014 Doprdele :D skvělý youtuber ? Povedené lets playe? ♥♥♥♥♥ tady ani nemá cenu psát co všechno je špatně :D. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.