LuK4SO Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Cabas má tu nekdo stereo headset od Headset Mad Catz | TRITTON (já mám stereo Headset Mad Catz | TRITTON AX 180 Gears of War edition) ? pokud ano zajímalo by mě zda vám funguje normálně na klasickém drátovém ovladači. mě to na něm slabě píská ale kdyz to zapojím do bezdrátového ovladače tak to funguje jak má. chtěl bych jen vědět jestli mám prostě jen vadný drátový ovladač a nebo jestli tyhle headsety pískaj na všech drátovejch ovladačích předem díky za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK4SO Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 nikdo nic? :( potrebuju to vedet abych vedel jestli objednat novy kabelovi ovladac nebo radeji bezkablovi s charge kitem .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
penthaler Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Bezkabelový a k tomu dobíjecí baterie a nabíječku na baterie. Charge Kit se nevyplatí, a máš z ovladače zase jen kabelovej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK4SO Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Bezkabelový a k tomu dobíjecí baterie a nabíječku na baterie. Charge Kit se nevyplatí, a máš z ovladače zase jen kabelovej ;) j to vím ale vychází to dráž než koupi obyč kablovej, proto bych byl rád kdyby mi někdo mohl říct jestli Stereo headsety od madcatz pískaj na všech kablovejch nebo jenom na tom mojem abych se podle toho zařídil ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts