stanyss Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Zdravim pratele, mam na vas dotaz muj xbox 360(4gb) bez flash atd. Najednou mi nejdou aktualizace xbox live hodi to kod ze se neda pripojit na sluzbu xbox live..ale po pripojeni a testu je vse v xboxu vse ok zkousel jsem i naistalovat aktualizaci z usb to mi taky xbox odmitl.Pokud by mel nekdo nejake poznatky co by mohl byt za problem budu rad, protoze na strankach podpory jsem se moc nedozvedel.Dekuju moc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euronymous Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Stejný problém... EDIT: pouzil jsem kabel a ne wifi pripojeni a vse je OK. Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Euronymous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanyss Odesláno Červen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Stejný problém...EDIT: pouzil jsem kabel a ne wifi pripojeni a vse je OK. No zkousen i lan, wifi,vyzkouseno ruzne figle s tovarnim nastavenim a nic, nejde proste s formatvat vnitrni pamet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 Odpojit od sítě a vyčistit cache jsi zkoušel (+ odstranit cache Marketplace)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanyss Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Odpojit od sítě a vyčistit cache jsi zkoušel (+ odstranit cache Marketplace)?[/quoteZkouseno vycistena complet cache, odpojeno od site zkouseno pres flas,i dvd, a hlavni problem je ten ze seneda smazat vnitrni pamet proto asi nejde aktiualizace...ikdyz tam je hdd tak by to snad melo jit....nejak mi to hlava nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanyss Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 nenapada nikoho nic???Dekuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Pokud nejde ani formát paměti, pak servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.