astonmark Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Ahoj před pár dny jsem si stáhnul skins WINDOWS a udělal mi pěknou paseku v konzoli vše se mi podařilo vrátit zpět jen teď mám ještě jeden problém v content / 16 nul nevidím hry a scan nescanuje HDD , externí je v pohodě ... vypadá to jako by byl prázdný ale hry jdou z něj spustit ale v content je nevidím poradí mi někdo ??? Díky p.s. tak oprava HDD vypadá jako kdyby byl zformátovaný ale já s ním nic nedělal tak nevím ale data tam jsou jen je nevidím , prosím poraďte Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem astonmark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 7, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Mas nastavenou cestu v FSD ke hram v content/16nul ? V xboxu se musí nastavit cesty v FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Červen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Ahoj jo cesty mám ... jen myslím že nevidí interní HDD ... a v content nejsou vidět hry Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem astonmark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Ja resim to, ze mam externi disk a na nem hry. Cesty nastavene v pohode, ale hry v knihovne nevidim. Ve spravci souboru je vse ok, ale v knihovne proste hry nejsou. Nema nekdo nejakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.