astonmark Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 (edited) Ahoj před pár dny jsem si stáhnul skins WINDOWS a udělal mi pěknou paseku v konzoli vše se mi podařilo vrátit zpět jen teď mám ještě jeden problém v content / 16 nul nevidím hry a scan nescanuje HDD , externí je v pohodě ... vypadá to jako by byl prázdný ale hry jdou z něj spustit ale v content je nevidím poradí mi někdo ??? Díky p.s. tak oprava HDD vypadá jako kdyby byl zformátovaný ale já s ním nic nedělal tak nevím ale data tam jsou jen je nevidím , prosím poraďte Edited June 7, 2014 by astonmark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators basildon Posted June 7, 2014 Junior Moderators Report Share Posted June 7, 2014 (edited) Mas nastavenou cestu v FSD ke hram v content/16nul ? V xboxu se musí nastavit cesty v FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám Edited June 7, 2014 by basildon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astonmark Posted June 7, 2014 Author Report Share Posted June 7, 2014 (edited) Ahoj jo cesty mám ... jen myslím že nevidí interní HDD ... a v content nejsou vidět hry Edited June 7, 2014 by astonmark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esmajlik Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Ja resim to, ze mam externi disk a na nem hry. Cesty nastavene v pohode, ale hry v knihovne nevidim. Ve spravci souboru je vse ok, ale v knihovne proste hry nejsou. Nema nekdo nejakou radu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts