spoock Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 (upraveno) Zdravím, jelikož byla E3 konference SONY, tak nám maníci z Bungie nabídli se zapojit do Destiny Alpha, která proběhne již tento týden od čtvrtku do konce víkendu. Pro zapojení se do Alfy se nezapomeňte registrovat ZDE: http://playstation.greatnessawaits.com/ Registrace končí o půnoci PST času, dne 11. června, tak hurry! Hodně štěstí. Upraveno Červen 10, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Diky to jsem hledal :D Hodne stesti vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 No tak sem to tam taky hodil ale divná reg.když stačí jen nick no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak on ten nick je vázaný na celý PSN účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Uz nekdo mate pozvanku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Jak někdo může mít pozvánku, když ani není uzavřená registrace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 (upraveno) Co si pamatuju tak tvurci defiance a i bungie davali uz pred uzavrenim pozvanky do bety,vetsinou ze zadatelu v ramci 24hod ....... Aspon tak to bylo na xboxech Upraveno Červen 11, 2014 uživatelem Čuřil Buřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Kód přišel, už se to stahuje, ale je to macek. 6,5 GB, takže si to asi dneska moc nezahraju. Zítra tomu dám pořádně zabrat. Uvidíme, zda se budu těšit i nadále na září nebo zruším předobjednávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Tak jsem taky jeden ze šťastlivců :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Chtělo by to udělat nějakou grupu na coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 pujctemi nekdo sec. slot a rad e pridam muzu pujcit na batle hardline slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Uz to taham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) ty vole, to je pech, doinstaluju Destiny a najednou " the service is undergoing maintanance" :D Edit: Už mi to jde, grafika pěkná na alpha verzi, ale vidím tu ošklivou podobnost s Borderlands sérií a to se mi moc nelíbí... Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) Jo, souhlasim, ta podobnost s Borderlands dost tehle hre ublizuje a mam pocit, ze uz z prvnich dojmu jsou nektere mechanismy spise na skodu. Treba kdykoliv porad a porad mate k dispozici kluzak. Pohyb v meste ala MMO se mi vubec nelibi, stejne jako neustale prepinani do 3rd pohledu, prijde mi to strasne rusive.Bez dobrych partaku ta hra bude nudna, nemohl jsem sehnat lidi poradne na coop a prochazet sam tu zakladnu je nuda. Oproti Hive jsem sam nemel ani moc sanci. Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Cekal jsme ez to bude vic jak Mass Ef.. ale je to opravdu jen predelany HALO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) už běži i obdoba armory z wowka je to zatim alfa jako cela hra alpha.bungie.net ale už se tam daj i měnit vybaveni čumět na mapy formovat klany Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem Čuřil Buřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Já našel jednoho dobrého, hrál jsem s ním asi 3 hodiny a udělali jsme tak +-20 misí a jsem z toho rozpačitý, protože ty mise jsou na jedno brdo...a docela mě štve, že je kolikrát lepší nezaměřovat, protože no aim je tam hodně přesný i na delší vzdálenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 tak hlavne zatim těžko soudit když je to jen alfa zatim sem vehře ztravil hoďku rano před praci, sem zvědav na ten devils lair kdyžtak si mě tigre přidej mam psn Curil_Buril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Jako jo, je to alpha verze, ale určitý věci se tam už měnit nebudou nebo jen málo, např.ty mise...a to střílení už asi taky ne...je to zklamání zatím, ale kdo ví, třeba si s tím ještě pohrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Tak u mě Destiny vede hlavně PVP =) A celkově hra mi připomíná Defiance akorát FPS =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 tak misi bych se nebal když maji najmute lidi co budou každy den v tydnu dělat novy obsah na ty male mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Spatna hra to neni - ale slo by to udelat lip podle me. Trosku mix s planetside 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Tak jsem dostal mail: "Hi trickexp, Thank you for your interest. Unfortunately you did not meet the requirements to participate in the Destiny™ First Look Alpha." Já myslel že stačí dát jen dát psn id tak prý ne :D... ale hezký že mi napsali že jsem se do té alpha nedostal :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 (upraveno) Tak údajně do odvolání jde hrát Alfa dál. Alfa končí 17.6.2014 v 3h ráno. Bude prý nějaká exklozivní mise na závěr, zřejmě to všechno vyletí do luftu, ale kvůli toho ráno opravdu vstávat nebudu. Upraveno Červen 16, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.